Online Μαθήματα Α΄ Λυκείου - Νέα Τμήματα Σχολικού Έτους 2021-2022

Οι μαθητές που θα βρεθούν κατα το σχολικό έτος 2020-2021 στην Α΄ Λυκείου θα δουν σημαντικές αλλαγές στα μαθήματα, την ύλη και τις απαιτήσεις του Λυκείου που θα τους ακολουθήσουν εως και τις πανελλήνιες.

Οι σημαντικότερες από αυτές θα είναι:

  • Η επαναφορά της τράπεζας θεμάτων
  • Αύξηση της βάσης προαγωγής
  • Αλλαγές στον αριθμό και τα μαθήματα των ομάδων προσανατολισμού από την Β΄ Λυκείου
  • Ενίσχυση της γενικής Παιδείας και εισαγωγή “κόντρα”  μαθήματος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Όλα αυτά κάνουν επιτακτική την ανάγκη, οι μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ Λυκείου το επόμενο σχολικό έτος, να κάνουν μια σωστή και οργανωμένη προσπάθεια, η οποία θα αποτελέσει θεμέλιο για την μετέπειτα πορεία τους.

Το i-Εκπαίδευση, με 9 χρόνια εμπειρία αποκλειστικά στα εξ αποστάσεως μαθήματα, παρέχει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία στους μαθητές, με ζωντανά μαθήματα και έμπειρους καθηγητές που ακολουθούν και γνωρίζουν τις αρχές του e-Learning και όχι απλά κάνοντας διαλέξεις με βιντεοκλήσεις. Έτσι φέρνουμε όλη την εμπειρία ενός πλήρους φροντιστηρίου στο σπίτι του μαθητή.

Νέα Τμήματα 2021-2022

Στα Online Μαθήματα Α΄ Λυκείου το i-Εκπαίδευση προσφέρει μια ολοκληρωμένη κάλυψη της ύλης των μαθημάτων της τάξης, με την μέθοδο της σύγχρονης (με ζωντανή διδασκαλία) εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Στην Α΄ τάξη οι μαθητές έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την πραγματικότητα του Λυκείου.  Νέα μαθήματα, αλλά και διαφορετικές απαιτήσεις στα ήδη γνωστά μπορούν να οδηγήσουν τους μαθητές σε σύγχυση και να οδηγήσουν στην απώλεια πολύτιμου χρόνου μέχρι να εγκλιματιστούν και στην δημιουργία κενών που θα τους ακολουθούν στις υπόλοιπες τάξεις. Γι’  αυτό ακριβώς  το i-Εκπαίδευση προσφέρει μια ολοκληρωμένη στήριξη στους μαθητές της Α΄ Λυκείου, ώστε να μην έχουν κενά και να επιλέξουν την Ομάδα Προσανατολισμού με κριτήριο τα ενδιαφέροντά τους και όχι τα μαθήματα στα οποία έχουν λιγότερα κενά.

Το πρόγραμμα των Online Μαθημάτων Α΄ Λυκείου ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και διαρκεί μέχρι την λήξη της σχολικής χρονιάς. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 ώρες ζωντανής διδασκαλίας και καλύπτονται όλα τα βασικά μαθήματα.

Μάθετε περισσότερα...

Τα μαθήματα και οι ώρες / εβδομάδα που προσφέρει το πρόγραμμα θερινών μαθημάτων της Α΄ Λυκείου είναι:

Νεοελ. Γλώσσα       1 ώρα

Αρχαία Ελληνικά    2 ώρες

Άλγεβρα                   2 ώρες

Γεωμετρία                2 ώρες

Φυσική                      2 ώρες

Χημεία                       1 ώρα

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, στην ζωντανή παράδοση του μαθήματος από τον καθηγητή, στην βιντεοσκόπηση κάθε μαθήματος για επανάληψη, σε όλο το υλικό και τις ασκήσεις εμπέδωσης που αναθέτει ο καθηγητής.

Κόστος συμμετοχής για κάθε μαθητή είναι 130€ 80€/μήνα*

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται:

-Οι παραδόσεις των μαθημάτων που αντιστοιχούν σε πρόγραμμα 40 τουλάχιστον εβδομάδων

– Πλήρης πρόσβαση 24/7 στους γονείς για έλεγχο προόδου, βαθμολογίες, απουσίες και ενημερώσεις από τους καθηγητές.

-Η πρόσβαση στις βιντεοσκοπήσεις αυτών (για όσους δεν παρακολούθησαν το ζωντανό ή θέλουν να κάνουν επανάληψη)

-Εργασίες και ασκήσεις εμπέδωσης και κατανόησης της ύλης.

*Τα δίδακτρα για το σχολικό έτος ανέρχονται στα 1300€ 800€ και καταβάλλονται μηνιαία σε 10 δόσεις, με πρώτη δόση τον Σεπτέμβρη 2021 μέχρι και τελική τον Ιούνιο 2022. Η προσφορά για τα 80€ ισχύει για εγγραφές εως 10 Σεπτεμβρίου 2021

Για τα δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2021-2022 προβλέπονται οι εξής εκπτώσεις:

Έκπτωση 10%

  • Προπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων κατά την έναρξη των μαθημάτων
  • Ομαδική εγγραφή 2 ή περισσότερων μαθητών από την αρχή του σχολικού έτους (φίλοι, συμμαθητές κτλ)

Έκπτωση 15%

  • Ταυτόχρονη φοίτηση 2 ή περισσότερων αδελφών σε πλήρες πρόγραμμα
  • Μαθητές με μόνιμο τόπο κατοικίας σε παραμεθόριες περιοχές, ακριτικά νησιά και νησιά με λιγότερο από 3.000 μόνιμους κατοίκους

Βήμα 1

Για την ένταξη ενός μαθητή στα μαθήματα θα πρέπει να κλείσετε θέση μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου 2021 συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής εδώ.

Βήμα 2

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει να γίνει η κατάθεση του πρώτου μήνα, χρησιμοποιώντας ως αιτιολογία του μαθητή, σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς (θα τους βρείτε εδώ) ή με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής η προπληρωμένης κάρτας στο σύνδεσμο https://pay.vivawallet.com/iekpaideysi

Βήμα 3

Θα λάβετε κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση οι οποίοι θα κοινοποιηθούν και στους γονείς των μαθητών.

Βήμα 4

Έχετε ολοκληρωμένη πρόσβαση στην πλατφόρμα e-Learning

Μπορείτε να δείτε μερικές λεπτομέρειες για το περιβάλλον της πλατφόρμας εδώ

Κλείστε θέση τώρα

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr