Online Μαθήματα Γ΄ ΕΠΑΛ - Νέα Τμήματα 2021-2022

Τα τελευταία χρόνια τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) έχουν αναβαθμιστεί κι αυτό έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερες απαιτήσεις και αυξημένο ανταγωνισμό στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Έτσι, η σωστή και ολοκληρωμένη προετοιμασία είναι απαραίτητη για όποιον θέλει να φτάσει με αξιώσεις στις τελικές εξετάσεις.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός που επικρατεί και η πολύ μεγάλη ύλη των μαθημάτων απαιτούν την επιμελημένη μελέτη από την πλευρά των μαθητών και να εκμεταλλευτούν όλο τον διαθέσιμο χρόνο για να προετοιμαστούν. Η θερινή προετοιμασία είναι επιβεβλημένη σε όσους έχουν ως στόχο να φτάσουν με αξιώσεις στις εξετάσεις.

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει για άλλη μία χρονιά ολοκληρωμένη προετοιμασία με Online Μαθήματα Γ΄ ΕΠΑΛ στα βασικά μαθήματα αλλά και τα μαθήματα ειδίκευσης.

Με 9 πλέον χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στα εξ αποστάσεως μαθήματα, παρέχει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία στους μαθητές, με ζωντανά μαθήματα και έμπειρους καθηγητές που ακολουθούν και γνωρίζουν τις αρχές του e-Learning και όχι απλά κάνοντας διαλέξεις με βιντεοκλήσεις. Έτσι φέρνουμε όλη την εμπειρία ενός πλήρους φροντιστηρίου στο σπίτι του μαθητή.

Προετοιμασία για τις επόμενες Πανελλήνιες

Στα Online Μαθήματα Γ΄ ΕΠΑΛ του i-Εκπαίδευση, βάζουμε τις βάσεις για την επιτυχία των μαθητών μας στις πανελλήνιες εξετάσεις. Στόχος είναι η σωστή και ολοκληρωμένη προετοιμασία στα μαθήματα κοινά μαθήματα εξέτασης που αποτελούν βαρόμετρο για την επιτυχία των μαθητών, αλλά και στοχευμένη βοήθεια στα μαθἠματα εδικότητας όπου χρειάζεται.

Το πρόγραμμα των Online Μαθημάτων Γ΄ ΕΠΑΛ ξεκινάει στις 1 Σεπτεμβρίου 2021.

Μάθετε περισσότερα...

Τα μαθήματα και οι ώρες / εβδομάδα που προσφέρει το πρόγραμμα Online Μαθήματα Γ΄ ΕΠΑΛ είναι:

Βασικό Πρόγραμμα

Νεοελ. Γλώσσα       3 ώρες

Άλγεβρα                   4 ώρες

Βασικό Πρόγραμμα + ειδικότητα

Στο βασικό πρόγραμμα μαθημάτων μπορούν να προστεθούν 2 μαθήματα ειδικότητας που γίνονται από 1,5 ώρα την εβδομάδα. Αν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα με μαθήματα ειδικότητας επικοινωνήστε μαζί μας για να τη διαθεσιμότητα σε τμήματα και ώρες.

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση στην ζωντανή παράδοση του μαθήματος από τον καθηγητή, στην βιντεοσκόπηση κάθε μαθήματος για επανάληψη, σε όλο το υλικό και τις ασκήσεις εμπέδωσης που αναθέτει ο καθηγητής.

Κόστος συμμετοχής για κάθε μαθητή είναι 180€/μήνα*

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται:

-Οι παραδόσεις των μαθημάτων που αντιστοιχούν σε πρόγραμμα 40 τουλάχιστον εβδομάδων

– Πλήρης πρόσβαση 24/7 στους γονείς για έλεγχο προόδου, βαθμολογίες, απουσίες και ενημερώσεις από τους καθηγητές.

-Η πρόσβαση στις βιντεοσκοπήσεις αυτών (για όσους δεν παρακολούθησαν το ζωντανό ή θέλουν να κάνουν επανάληψη)

-Εργασίες και ασκήσεις εμπέδωσης και κατανόησης της ύλης.

*Τα δίδακτρα για το σχολικό έτος ανέρχονται στα 1800€ και καταβάλλονται μηνιαία σε 10 δόσεις, με πρώτη δόση τον Σεπτέμβρη 2021 μέχρι και τελική τον Ιούνιο 2022

Για τα δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2021-2022 προβλέπονται οι εξής εκπτώσεις:

Έκπτωση 10%

  • Προπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων κατά την έναρξη των μαθημάτων
  • Ομαδική εγγραφή 2 ή περισσότερων μαθητών από την αρχή του σχολικού έτους (φίλοι, συμμαθητές κτλ)

Έκπτωση 15%

  • Ταυτόχρονη φοίτηση 2 ή περισσότερων αδελφών σε πλήρες πρόγραμμα
  • Μαθητές με μόνιμο τόπο κατοικίας σε παραμεθόριες περιοχές, ακριτικά νησιά και νησιά με λιγότερο από 3.000 μόνιμους κατοίκους

Βήμα 1

Για την ένταξη ενός μαθητή στα μαθήματα θα πρέπει να κλείσετε θέση μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2021 συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής εδώ.

Βήμα 2

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει να γίνει η κατάθεση του πρώτου μήνα, χρησιμοποιώντας ως αιτιολογία του μαθητή, σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς (θα τους βρείτε εδώ) ή με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής η προπληρωμένης κάρτας στο σύνδεσμο https://pay.vivawallet.com/iekpaideysi

Βήμα 3

Θα λάβετε κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση οι οποίοι θα κοινοποιηθούν και στους γονείς των μαθητών.

Βήμα 4

Έχετε ολοκληρωμένη πρόσβαση στην πλατφόρμα e-Learning

Κλείστε θέση τώρα

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr