Εξέταση από το σπίτι σε μέρα και ώρα που επιλέγεις!

Χωρίς Έκθεση και Προφορική εξέταση!

Εξάσκηση σε Practise Test ειδικά διαμορφωμένα για το LanguageCert Test of English -LTE

Νέα τμήματα κάθε εβδομάδα

Τί είναι το LanguageCert Test of English - LTE:

Το LTE – LanguageCert Test of English είναι η πιο σύγχρονη, αναγνωρισμένη πιστοποίηση Αγγλικών, όπου ο ο υποψήφιος εξετάζεται ΜΟΝΟ σε Listening και Reading (χωρίς έκθεση, χωρίς προφορική εξέταση). Η εξέταση γίνεται Online και από τον χώρο σας σε μέρες και ώρες που εσείς επιλέγετε!

Το LanguageCert Test of English – LTE ακόμη προσφέρει διαβαθμισμένη εξέταση με συνολικά 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και διαρκεί 60-90 λεπτά. Έτσι ο υποψήφιος, ανάλογα με την επίδοσή του, μπορεί να πάρει οποιοδήποτε πτυχίο, από Α1 εως και C2. Το αποτέλεσμα της εξέτασης διασφαλίζει η απομακρυσμένη επιτήρηση που γίνεται ζωντανά από ειδικό επιτηρητή.

To i-Εκπαίδευση προσφέρει την δυνατότητα:

 • συμμετοχής στην Online εξέταση του LTE σε ημέρες και ώρες που ο υποψήφιος θα επιλέξει μόνο με 130€
 • συμμετοχής στην Online εξέταση του LTE σε ημέρες και ώρες που ο υποψήφιος θα επιλέξει + πρόσβαση σε Practice Tests ειδικά διαμορφωμένα για την συγκεκριμένη εξέταση μόνο με 160€
Κλείστε θέση τώρα

Γιατί LanguageCert Test of English - LTΕ;

 • Εξέταση Online από τον χώρο σας
 • Ελεύθερη επιλογή ημέρας και ώρας εξέτασης
 • Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ
 • Εξέταση μόνο σε Listening και Reading
 • Practice Tests ειδικά διαμορφωμένα για την εξέταση LTE
 • Διάρκεια εξέτασης 60-90 λεπτά
 • Αποτελέσματα σε 2 ημέρες
 • Μόνο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών
 • Νέα τμήματα κάθε εβδομάδα
 • Οικονομικά πακέτα

Πώς γίνεται η εξέταση του LanguageCert Test of English - LTE;

Οι εξετάσεις του LanguageCert Test of English – LTE αποτελούνται από 2 μέρη:

 1. Listening: 25 λεπτά
 2. Reading:  35 λεπτά

Ο υποψήφιος, αφού κλείσει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εξέτασης που θέλει, συνδέεται για την εξέταση μέσω ειδικής εφαρμογής από τον υπολογιστή του.

Στο πρώτο μέρος της εξέτασης (Listening) ακούει προτάσεις ή μικρούς διαλόγους για μια σειρά ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και επιλέγει την σωστή απάντηση όπως προκύπτει από αυτό που ακούει.

Στο δεύτερο μέρος της εξέτασης (Reading) ο υποψήφιος καλείται με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής να συμπληρώσει προτάσεις ή να διαβάσει ένα κείμενο και να επιλέξει τις σωστές απαντήσεις σε ερωτήσεις που τίθενται.

Όλη η εξέταση γίνεται από τον χώρο του υποψηφίου και καθ’ όλη την διάρκειά της υπάρχει τηλε-επιτήρηση από εκπαιδευμένο επιτηρητή.

Ναι. Το LTE αναγνωρίζεται ως πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από τον Δεκέμβριο του 2020. Μπορείτε να βρείτε εδώ την λίστα με τα αναγνωρισμένα πτυχία όπου περιλαμβάνεται και το LTE

Για να κλείσετε θέση σε μια εξέταση LTE μπορείτε απλά να μπείτε εδώ

Επιλέγετε αν θέλετε μόνο το voucher για την εξέταση ή τα Practice Tests + εξέταση και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και η πληρωμή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και για να κλείσουμε ημερομηνία εξετάσεων.

Από την στιγμή που θα αποκτήσετε ένα voucher εξετάσεων από το i-Εκπαίδευση έχετε κατοχυρώσει μια θέση για τις εξετάσεις του LTE (Listening & Reading). H επιλογή της ημέρας και της ώρας της εξέτασης μπορεί να είναι μέχρι και ένα έτος μετά την απόκτηση του voucher. Έτσι ο υποψήφιος έχει πολύ χρόνο προετοιμασίας και εξάσκησης με τα Practice Tests που προσφέρονται.

Για την εξέταση το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι ένας υπολογιστής με webcamera, μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα ήσυχο χώρο για όση ώρα διαρκεί η εξέταση.

Ναι υπάρχει δυνατότητα επανεξέτασης. Το κόστος για voucher επανεξέτασης για υποψηφίου του i-Εκπαίδευση είναι 90 ευρώ.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr