Μαθήματα Αραβικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 23 Νοεμβρίου 2021

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα αραβικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της αραβικής.

Τα Μαθήματα Αραβικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στα Μαθήματα Αραβικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 20.00) διεξάγεται ένα ζωντανό μάθημα διάρκειας 1 ώρας, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της αραβικής γλώσσας, εστιάζοντας στον τρόπο γραφής και βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού.

Το ταξίδι στην μυστηριώδη ανατολή ξεκινάει εδώ!

Τα Online Μαθήματα Αραβικών απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1.

Η διάρκεια του του προγράμματος Online Μαθήματα Αραβικών είναι εως τον Ιούνιο του 2022, οι οποίες περιλαμβάνουν από 2 ώρες ζωντανού μαθήματος/ εβδομάδα και απεριόριστης πρόσβασης στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις.

Κόστος συμμετοχής για τον 1ο μήνα στα Online Μαθήματα Αραβικών είναι 50€ αλλά για εγγραφές εως και 9 Οκτωβρίου το κόστος θα είναι 35€*

*το συνολικό ποσό των διδάκτρων του προγράμματος για την περίοδο 2021-2022 είναι 435€ το οποίο καταβάλλεται σε μηνιαίες δόσεις
Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για ταOnline Μαθήματα Αραβκών του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr