Μαθήματα Τουρκικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 16 Οκτωβρίου 2023

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα τουρκικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της τουρκικής.

Τα Μαθήματα τουρκικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στα μαθημάτων Τουρκικών online, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται συνολικά 2 ώρες ζωντανού μαθήματος (κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 20.00-21.30), μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στα πρώτα μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της τουρκικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού.

Το ταξίδι στην ανατολή ξεκινάει εδώ!

Τα Μαθήματα Τουρκικών Online απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1-Α2 και διαρκούν εως των Ιούνιο. Τα Μαθήματα Τουρκικών Online για τα επίπεδα Α1 και Α2 περιλαμβάνουν 3 ώρες ζωντανού μαθήματος/εβδομάδα και απεριόριστη πρόσβαση στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις.

Κόστος για την συμμετοχή στον 1ο κύκλο Μαθήματα Τουρκικών είναι 540€ και η αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε εως και 9 δόσεις των 60€. Σε περίπτωση προπληρωμής ολόκληρης της περιόδου το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στα 490€.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Τουρκικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr