Δωρεάν Online Βοήθημα για την Νεοελ. Γλώσσα Α΄ Λυκείου

Τι ακριβώς είναι το online βοήθημα;

Στην εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου οι μαθητές είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες σε σχέση με τους μεγαλύτερους.

Το ίδιο συμβαίνει και στην εκπαίδευση. Γι’ αυτό το i-Εκπαίδευση προσφέρει πλέον την δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν ολοκληρωμένη ψηφιακή βοήθεια για τα μαθήματα τους.

Τι περιέχει το ``Δωρεάν Online Βοήθημα για την Νεοελ. Γλώσσα Α΄ Λυκείου``

Το “Δωρεάν Online Βοήθημα για την Νεοελ. Γλώσσα Α΄ Λυκείου” είναι ένα πλήρες βοήθημα, απλά σε ψηφιακή μορφή.

Σε αυτό θα βρείτε:

  • Πάνω από 60 άμεσα, περιεκτικά, κατανοητά μαθήματα σε μορφή βίντεο που έχει επιμεληθεί η φιλόλογος Μαρία Χρήστου, τα οποία καλύπτουν όλη την ύλη του σχολικού βιβλίου που θα διδαχθούν οι μαθητές στην τάξη.
  • Σημειώσεις με την παρουσίαση κάθε ενός από τα μαθήματα σε εκτυπώσιμη μορφή τις οποίες μπορείτε να τις “κατεβάσετε” στην συσκευή σας και να έχετε άμεση πρόσβαση από παντού.
  • Λυσάρι με όλες τις απαντήσεις του σχολικού βιβλίου.

Η πρόσβαση στο βοήθημα για όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς είναι απεριόριστη για ένα έτος και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τα βίντεο καθώς και ολόκληρο το υλικό μπορείτε να τα παρακολουθείτε από υπολογιστή, τάμπλετ ή ακόμη και κινητό μέσα από την σελίδα του i-Εκπαίδευση.

Πώς θα αποκτήσετε το ``Δωρεάν Online Βοήθημα για την Νεοελ. Γλώσσα Α΄ Λυκείου``

Η διαδικασία για να αποκτήσετε πρόσβαση στο “Online Βοήθημα για την Νεοελ. Γλώσσα Α΄ Λυκείου” είναι πολύ απλή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής. Επιλέξτε την ιδιότητά σας, δηλαδή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βοήθημα ως γονείς,καθηγητές ή μαθητές και μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μήνυμα για την δωρεάν πρόσβασή σας στο online βοήθημα.

Από την στιγμή εκείνη θα έχετε απεριόριστη και δωρεάν πρόσβαση για ένα έτος.