Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα μαθήματα γαλλικής γλώσσας

Έναρξη νέων τμημάτων κάθε Οκτώβριο

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα γαλλικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της γαλλικής και θα είναι ολιγομελή. (εως 5 ατόμων)

Τα μαθήματα γίνονται ζωντανά, μέσα από το site μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ, κάμερα και ακουστικά.

Διάρκεια μαθημάτων

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 8 μήνες, από τον Οκτώβριο εως τις αρχές Ιουνίου κάθε έτους, και καλύπτουν τα επίπεδα Α1 και Α2. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας είναι 50 λεπτά και το πρόγραμμα που ακολουθείται είναι 3 ώρες/εβδομάδα (2 φορές/εβδομάδα από 1,5 ώρα).

Τέλος επιλέγετε εσείς ποιες ώρες της ημέρας θέλετε καθώς δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πρωινά και βραδινά τμήματα.

Το ακριβές εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Κόστος για τα μαθήματα γαλλικών online

Το κόστος ξεκινάει από τα 70€/ μήνα για το ετήσιο πακέτο, ενώ το μηνιαίο πακέτο κοστίζει 80€ για 8 μήνες. Αγοράζοντας λοιπόν το ετήσιο πακέτο έχετε έναν μήνα δωρεάν.

Ακόμη η εγγραφή στα μαθήματα του i-Εκπαίδευση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Κάθε μάθημα βιντεοσκοπείται!

Στο i-Εκπαίδευση δεν μπορείς να χάσεις μάθημα! Όλα τα ζωντανά μαθήματα που προσφέρουμε βιντεοσκοπούνται και παραμένουν στο αρχείο των μαθητών. Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα, αυτό θα είναι διαθέσιμο για σας μέσα σε λίγες ώρες στον λογαριασμό σας.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα μαθήματα γαλλικών online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr