Μαθήματα Γαλλικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 18 Νοεμβρίου 2023

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα γαλλικών online με την μέθοδο της “μεικτής” (συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης) εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της γαλλικής.

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση προσφέρει ευελιξία διαβάσματος, απεριόριστη πρόσβαση στο υλικό μελέτης και ασκήσεις προετοιμασίας σε συνδυασμό με το έντυπο υλικό που θα σας σταλεί. Οι εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις θα σας βοηθήσουν να επιλύνεται απορίες και να δουλεύετε τον προφορικό λόγο.

Τα Μαθήματα γαλλικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στο πρόγραμμα Γαλλικών Online, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση και θα του σταλούν τα απαραίτητα βιβλία στην διεύθυνση που θα δηλώσει. Κάθε εβδομάδα θα έχει διαθέσιμο νέο υλικό μέσω της πλατφόρμας, όπου θα δίνονται οδηγίες μελέτης ασκήσεις και επιπλέον υλικό. Κάθε Σάββατο στις 12.00-13.30 θα πραγματοποιείται ζωντανό μάθημα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή.

Κάθε μάθημα θα βιντεοσκοπείται ώστε κανείς υποψήφιος να μην χάσει κανένα μάθημα!

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της γαλλικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα αναφερθούμε στην προφορά και σε γραμματικά φαινόμενα, τα ρήματα και αριθμούς.

Το ταξίδι στην πιο ρομαντική γλώσσα ξεκινάει εδώ!

Τα Μαθήματα Γαλλικών Online απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1-Α2

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 9 μήνες (Οκτώβριος – Ιούνιος) και στο διάστημα αυτό θα έχει καλυφθεί η ύλη των επιπέδων Α1 και Α2.

Συνολικό κόστος των μαθημάτων είναι 495€ και η αποπληρωμή του ποσού γίνεται σε μηνιαίες δόσεις των 55€. Στο ποσό περιλαμβάνεται η αποστολή βιβλίου πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Γαλλικών του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr