Διοργάνωσε τα δικά σου μαθήματα webinars

Στην νέα πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση μπορείτε πλέον να διοργανώσετε τα δικά σας webinars ή μαθήματα.

Η πλατφόρμα μας απευθύνεται σε καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και επιπέδων, και επαγγελματίες που θέλουν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις με τους μαθητές ή τους συνεργάτες τους , να διοργανώσουν τα δικά τους μαθήματα ή webinars.

Εύκολα, άμεσα και οικονομικά, χωρίς άλλες δεσμεύσεις, μπορείτε σήμερα να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη εκπαίδευση και να δημιουργήσετε το δικό σας πανελλαδικό ή ακόμη και παγκόσμιο δίκτυο μαθητών ή  συνεργατών.

Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστές, ούτε να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών.


Είσαι Καθηγητής;

Αν είσαι καθηγητής, οποιασδήποτε ειδικότητας, και θέλεις να γλιτώσεις από τις ατελείωτες χαμένες ώρες των μετακινήσεων ανάμεσα στα μαθήματά σου και να πραγματοποιείς τα μαθήματά σου από τον χώρο σου, χωρίς να κάνεις καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρεις, τότε το i-Εκπαίδευση είναι η λύση για σένα.

Με την ειδική πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε μπορείς να κάνεις ζωντανά απεριόριστα μαθήματα με έναν ή περισσότερους μαθητές ταυτόχρονα. Παράλληλα η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση σου παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνεται ένα ολοκληρωμένο μάθημα, που δεν διαφέρει σε τίποτα από τα συμβατικά ιδιαίτερα ή φροντιστηριακά μαθήματα.

Τα πακέτα Basic είναι ιδανικά για τους καθηγητές που θέλουν να κάνουν διαδικτυακά μαθήματα. Επιλέξτε το πακέτο με τον χρόνο που σας ταιριάζει και συνδεθείτε μέσα από την δική σας σελίδα του i-Εκπαίδευση με όλους τους μαθητές σας. Κάντε απεριόριστα online μαθήματα στην προσωπική σας Ψηφιακή Αίθουσα Διδασκαλίας

Για Επαγγελματίες

Αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις να είσαι σε επαφή με το δίκτυο συνεργατών σου ή να διοργανώσεις τα δικά σου webinars για να μοιραστείς τις γνώσεις σου πάνω στην ειδικότητά σου, σου παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Διοργάνωσε απεριόριστα webinar διαλέγοντας όποιο από τα πακέτα που προσφέρουμε καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Τα πακέτα Plus είναι ιδανικά για όσους θέλουν να κάνουν δημιουργήσουν τα δικά τους Webinar. Επιλέξτε το πακέτο με τον χρόνο που σας ταιριάζει και συνδεθείτε μέσα από την δική σας σελίδα στο site του i-Εκπαίδευση ή φιλοξενήστε τα στο δικό σας site. Κάντε απεριόριστα online μαθήματα στην προσωπική σας Ψηφιακή Αίθουσα Σεμιναρίων. Ακόμη το i-Εκπαίδευση θα προωθήσει το webinar σας μέσα από την σελίδα Εκδηλώσεων, το Facebook και με newsletter σε όλα τα μέλη του.

Διαθέσιμα Πακέτα

Basic

Απεριόριστα Webinars/Μαθήματα

Πρόσβαση στον Διαδραστικό Πίνακα

Πλήρης παραμετροποίηση

Κάθε Webinar/ Μάθημα βιντεοσκοπείται

εως 20 χρήστες συνδεδεμένοι

Φιλοξενία σε δική σας σελίδα στο i-Εκπαίδευση

Plus

Basic +

Ενσωμάτωση Διαδραστικού Πίνακα στο δικό σας site

Ενημερωτικό newsletter σε 20.000 μέλη του i-Εκπαίδευση

Προώθηση στην σελίδα του i-Εκπαίδευση στο facebook

Εμφάνιση του Webinar/Μαθήματος στο Calendar Εκδηλώσεων

Βιντεοσκοπήσεις σε μορφή mp4

Μπορείτε να αποκτήσετε τα πακέτα Basic και Plus σε συνδρομές διάρκειας 1 μήνα, 3 μηνών και 1 έτους. Το κόστος των πακέτων ξεκινάει από 20€ και αφορά μία (1) ψηφιακή αίθουσα

Θέλετε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα και τον Διαδραστικό Πίνακα του i-Εκπαίδευση πριν κάνετε την αγορά σας;