Πρόγραμμα επιδοτούμενων μαθημάτων

Πρόγραμμα επιδοτούμενων μαθημάτων

Tο i-Εκπαίδευση κατανοώντας την οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες λόγω της οικονομικής κρίσης, προσφέρει πρόγραμμα επιδοτούμενων μαθημάτων. Το πρόγραμμα αφορά:

  • όλους τους μαθητές με μόνιμο τόπο κατοικίας παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές.
  • μαθητές οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, ανεξάρτητα από το τόπο διαμονής τους.

Η επιδότηση καλύπτει όλα τα ζωντανά μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου, εκτός των ξένων γλωσσών και των ειδικών μαθημάτων της Γ΄Λυκείου.

Η επιδότηση δίνεται σε όσους εντάσσονται στο πρόγραμμα επιδοτούμενων μαθημάτων με μορφή έκπτωσης στα για κάθε ωριαίο μάθημα, ιδιαίτερο ή σε γκρουπ.

Η τιμές των μαθημάτων με την έκπτωση του επιδοτούμενου προγράμματος διαμορφώνονται ως εξής:

  • Ιδιαίτερο Μάθημα

– Μαθήματα Γυμνασίου όλων των τάξεων 6€/ώρα

– Μαθήματα Α΄ και Β΄ Λυκείου 7€/ώρα

– Μαθήματα Γ΄ Λυκείου προετοιμασία Πανελληνίων 8€/ώρα

  • Μάθημα σε γκρουπ

– Μαθήματα Γυμνασίου όλων των τάξεων 3€/ώρα/μαθητή

– Μαθήματα Λυκείου όλων των τάξεων 3,5€/ώρα/μαθητή

Η ένταξη των μαθητών στο πρόγραμμα επιδοτούμενων μαθημάτων του i-Εκπαίδευση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με το φροντιστήριο και την αποστολή των δικαιολογητικών που θα ζητηθούν, μετά την εγγραφή και πριν την έναρξη των μαθημάτων. Δικαίωμα ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων μαθημάτων, έχουν όσοι μαθητές πληρούν τα προαναφερθέντα κριτήρια και κάνουν εγγραφή εως τις 30 Σεπτεμβρίου κάθε σχολικού έτους.

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στο πρόγραμμα επιδότησης μαθημάτων του i-Εκπαίδευση επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.300.7503 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας