Μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου

Γραμμικό και Ελεύθερο σχέδιο

Το Γραμμικό και το Ελεύθερο Σχέδιο είναι 2 ειδικά μαθήματα που απαραίτητα για την πρόσβαση υποψηφίων σε συγκεκριμένες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, Γραφιστική, Συντήρηση Έργων Τέχνης, Φωτογραφίας,  Σχεδιασμού Αντικειμένων είναι σχολές με μεγάλη ζήτηση στα οποία οι υποψήφιοι πρέπει οπωσδήποτε να δώσουν εξετάσεις στο γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο για να έχουν πρόσβαση.

Στο i-Εκπαίδευση προσφέρουμε μαθήματα γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Τα μαθήματα γίνονται από τον χώρου του κάθε μαθητή, μέσα από την ειδική πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Γιατί να κάνω Γραμμικό και Ελεύθερο σχέδιο στο i-Εκπαίδευση

Τα μαθήματα γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου στο i-Εκπαίδευση, είναι ειδικά διαμορφωμένα για να προσομοιάζουν με ένα μάθημα σε οποιοδήποτε φροντιστήριο ή εργαστήρι σχεδίου. Μέσα από την ειδική πλατφόρμας εκπαίδευσης μας ο μαθητής και ο καθηγητής έχουν άμεση επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Ο καθηγητής καθοδηγεί τους μαθητές του, ελέγχει την πρόοδό τους και συμβουλεύει για την συνεχόμενη βελτίωση.

Είναι γνωστό ότι οι ώρες που παρέχει το σχολείο για την εκμάθηση του μαθήματος γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου δεν επαρκούν. Οι μαθητές που θέλουν να προετοιμαστούν για σχολές που απαιτούν τα συγκεκριμένα μαθήματα πρέπει να κάνουν ολοκληρωμένη προετοιμασία με έμπειρους καθηγητές.

Με την πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση ο κάθε μαθητής μπορεί να παρακολουθεί το μάθημα από τον χώρο του, όπου και να βρίσκεται, χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή του. Οι έμπειροι καθηγητές μας ελέγχουν μέσω της web-κάμερας την πρόοδο των μαθητών. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των σχεδίων των μαθητών για έλεγχο περιοδικά.

Τα μαθήματα γίνονται σε γκρουπ.

Πότε πρέπει να ξεκινήσω τα μαθήματα;

Το ελεύθερο και το γραμμικό σχέδιο είναι μαθήματα τα οποία χρειάζονται εξάσκηση και χρόνο για να μπορέσει κάποιος μαθητής να έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση. Γι’ αυτόν τον λόγο και προτείνεται σε μαθητές που έχουν ως στόχο σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ οι οποίες χρειάζονται το ειδικό μάθημα, να ξεκινούν την προετοιμασία τους από την Β΄ Λυκείου. Έτσι έχουν περισσότερο χρόνο για προετοιμασία και εξάσκηση.

Παρόλ’ αυτά, όπως είναι φυσικό δεν είναι όλοι οι μαθητές αποφασισμένοι από την Β΄ Λυκείου για το ποιες σχολές θα δηλώσουν. Γι αυτές τις περιπτώσεις, το να ξεκινήσει ένας μαθητής μετά το τέλος της Β΄ Λυκείου δεν είναι απαγορευτικό. Με συστηματική δουλειά και καθοδήγηση από τους έμπειρους καθηγητές του i-Εκπαίδευση, θα μπορέσει να έχει άριστα αποτελέσματα στις εξετάσεις του.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε για τα online μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας