Μαθήματα Γερμανικών OnDemand Online

Η γερμανική γλώσσα είναι επίσημη γλώσσα στην Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Λιχτενστάϊν, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ιταλία (επαρχία Μπολτσάνο). Ομιλείται από 105 εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική γλώσσα και από 80 εκατομμύρια ομιλητές ως μη μητρική γλώσσα. Η επίσημη γερμανική γλώσσα διδάσκεται ευρέως στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και στα Ινστιτούτα Γκαίτε σε όλο τον κόσμο. Στα ελληνικά σχολεία διδάσκεται ως δεύτερη ξένη γλώσσα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Κλείστε θέση τώρα

Το διαδικτυακό φροντιστήριο i-Εκπαίδευση προσφέρει online μαθήματα εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας για μαθητές και για ενήλικες βασιζόμενο στην μέθοδο της “ασύγχρονης” εκπαίδευσης, συνεχίζοντας και εμπλουτίζοντας τα πολύ επιτυχημένη πακέτα εκμάθησης On-Demand.

Το πακέτο Μαθήματα Γερμανικών OnDemand αποτελεί μια ολοκληρωμένη και απλή λύση για αρχάριους στην γερμανική γλώσσα, που θέλουν να μάθουν να μιλούν και να κατανοούν τις βασικές αρχές αυτής της πολύ όμορφης γλώσσας. Τα μαθήματα του πακέτου είναι βιντεοσκοπημένα και καλύπτουν ολόκληρη την ύλη του επιπέδου Α1. Παρακολουθώντας τα μαθήματα μαθαίνετε την γλώσσα από τα αρχικά της στάδια (άρθρα, σωστή προφορά) εως και την κατανόηση των χρόνων και απλούς καθημερινούς διαλόγους, όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα καθώς και πλούσιο λεξιλόγιο.

Ακόμη, ο μαθητής στο πακέτο αυτό μπορεί να βρει μέσα στα βίντεο πολλές ασκήσεις κατανόησης σε κάθε  ένα από τα 10 ωριαία μαθήματα του, καθώς και ασκήσεις ανακεφαλαίωσης και πλούσιο πρόσθετο υλικό με σημειώσεις για τους κανόνες γραμματικής και λεξιλόγιο.

Γιατί να επιλέξετε τα Online Μαθήματα Γερμανικών OnDemand;

  • Είναι η πιο σύγχρονη, ξεκούραστη και οικονομική λύση
  • Ο υποψήφιος παρακολουθεί τα μαθήματα με τον δικό του ρυθμό στις ώρες και τις ημέρες που ο ίδιος επιθυμεί
  • Ο μαθητής έχει εύκολη πρόσβαση από το σπίτι του, όπου κι αν διαμένει. και του παρέχονται δωρεάν σημειώσεις για το μάθημα.
  • Πρόσβαση από υπολογιστή, tablet, ή κινητό
  • Αποκτά απεριόριστη πρόσβαση στην πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση για 12 μήνες.
  • Το πακέτο αποτελείται από 10 ωριαία βίντεο-μαθήματα, δομημένα απλά και κατανοητά.
  • Τα μαθήματα καλύπτουν όλο το επίπεδο Α1 (αρχάριο επίπεδο)
  • Κάθε μάθημα περιέχει πλούσιο υλικό γραμματικής και ασκήσεων
  • Τα μαθήματα γίνονται στα ελληνικά από πιστοποιημένους και έμπειρους καθηγητές
Αγοράστε το βιντεομάθημα

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr