Θερινά Μαθήματα 2020

Θερινή προετοιμασία 2020

Η επιτυχία στις εξετάσεις βρίσκεται στην σωστή, οργανωμένη και έγκαιρη προετοιμασία. Στο i-Εκπαίδευση σου προσφέρουμε ολοκληρωμένη προετοιμασία με θερινά διαδικτυακά μαθήματα για να έχεις σίγουρη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Τάξη που σας ενδιαφέρει

Mathites Therina

Γιατί πρέπει να κάνω Θερινή προετοιμασία

Η θερινή προετοιμασία ενός μαθητή πριν αυτός ξεκινήσει την Γ΄ Λυκείου θεωρείται πλέον απαραίτητη για μια σειρά από λόγους.

  • Αρχικά, γιατί τα τελευταία χρόνια η μείωση των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων έφερε αύξηση της ύλης, με αποτέλεσμα ένας μαθητής να μην έχει τον απαιτούμενο χρόνο για την κατανόηση και την επανάληψη της εξεταστέας ύλης.
  • Η ύλη ολοκληρώνεται νωρίς ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επαναλήψεις. Αυτό δίνει στον μαθητή την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε θέμα.
  • Ο υψηλός ανταγωνισμός κυρίως για τις “καλές” σχολές αυξημένης ζήτησης.
  • Οι πρόσφατες μεγάλες αλλαγές στις πανελλήνιες, τα επιστημονικά πεδία και στην ύλη των μαθημάτων δημιουργούν την ανάγκη έγκαιρης προσαρμογής στα δεδομένα.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους παράγοντες για τους οποίους τα θερινά μαθήματα θεωρούνται πλέον απαραίτητα για μαθητές που έχουν σαφείς και υψηλούς στόχους.

Μέσα στην διάρκεια αυτή των 5 εβδομάδων του i-Εκπαίδευση ο μαθητής έρχεται σε επαφή με τα εξεταζόμενα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου, καλύπτοντας ένα σημαντικό κομμάτι της ύλης, αποκτώντας προβάδισμα στην σχολική ύλη.

Μαθήματα και Κόστος

Ακολουθούν οι πίνακες με τα μαθήματα και το κόστος των διδάκτρων για την θερινή προετοιμασία των μαθητών της Γ΄ Λυκείου.

Οι ώρες και τα δίδακτρα αφορούν μαθήματα σε ολιγομελή γκρουπ μαθητών (εως 6 μαθητές). Η διάρκεια του θερινού προγράμματος θα είναι 5 εβδομάδες, από τις 15 Ιουνίου 2020 εως και 18 Ιουλίου 2020.

Ειδικά Μαθήματα

Για τους μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν σχολές που απαιτούν ειδικά μαθήματα το i-Εκπαίδευση προσφέρει με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης:

  • Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο (3 + 3 ώρες/εβδομάδα)
  • Αγγλικά προετοιμασίας πανελληνίων (3 ώρες/εβδομάδα)
  • Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά σε ιδιαίτερο μάθημα για την εισαγωγή στις αντίστοιχες φιλολογίες (3 ώρες/εβδομάδα)
Contact Us

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε για τα online μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας