Back

Μαθήματα Γαλλικών

Τα Γαλλικά, είναι μια απ’ τις πιο δημοφιλείς και όμορφες γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με τα Αγγλικά και τρίτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στην ΕΕ, αφού το 24% των κατοίκων της, γνωρίζουν Γαλλικά. Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν 330 εκατομμύρια γαλλόφωνοι, ενώ την βρίσκουμε ως επίσημη γλώσσα στο σύνταγμα σε 29 συνολικά κράτη. Μερικά εκ των οποίων είναι: Βέλγιο, Ελβετία, Καναδάς, Ακτή ελεφαντοστού, Λουξεμβούργο, Μαλί, Ρουάντα, Σενεγάλη. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες χώρες που η γαλλική γλώσσα έχει σημαντικό ρόλο χωρίς να είναι καταχωρημένη ως επίσημη.

Συνεπώς το να μάθει κάποιος Γαλλικά αποτελεί ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλεία για να εργαστεί εκτός Ελλάδος σε κάποια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σημασία της φαίνεται και από το ότι προσφέρεται ως μάθημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε σχολεία, φροντιστήρια, κολλέγια και πανεπιστήμια. Είναι ακόμη μέσα στις πρώτες γλώσσες που προτείνονται σε όποιον θέλει να μάθει μια ξένη γλώσσα.

Όλα αυτά αναδεικνύουν τη δυναμική της Γαλλικής γλώσσας.

Το διαδικτυακό φροντιστήριο i-Εκπαίδευση προσφέρει online μαθήματα γαλλικών για μαθητές και για ενήλικες βασιζόμενο στην μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης.

Το μάθημα γίνεται πάντα ζωντανά με τον καθηγητή/-τρια μέσα από την προσωπική σας σελίδα στο site μας. Μέσα σε αυτή ο μαθητής μεταφέρεται περιβάλλον Ψηφιακής Αίθουσας Διδασκαλίας (Ψ.Α.Δ.) και μετατρέπει την οθόνη του υπολογιστή σε έναν Διαδραστικό Πίνακα. Πάνω σε αυτόν τον πίνακα ο καθηγητής μπορεί να πληκτρολογήσει και να “αναρτήσει” όλο το απαραίτητο υλικό για το μάθημα, ό,τι δηλαδή θα μοίραζε στους μαθητές του σε μορφή φωτοτυπίας σε μία παραδοσιακή τάξη.

Οι ώρες και οι ημέρες των μαθημάτων συναποφασίζονται, μετά την εγγραφή του μαθητή, μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή του μαθήματος.

Το i-Εκπαίδευση λοιπόν, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο φέρνει ένα ολόκληρο φροντιστήριο στο σπίτι σας, χωρίς το μάθημα να υστερεί σε τίποτα από τα συμβατικά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερο ή group;

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση μπορεί να υποστηρίξει μαθήματα ιδιαίτερα (one to one) αλλά και γκρουπ μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν online μαθήματα γαλλικών.
-Ιδιαίτερο μάθημα προτείνεται σε όσους θέλουν:

  • να καλύψουν μεγάλα κομμάτια της ύλης σε σύντομο χρόνο
  • να ακολουθήσουν ένα στοχευμένο πρόγραμμα που ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις τους
  • να έχουν τους δικούς τους ρυθμούς μαθημάτων επειδή δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους

Τα επίπεδα μαθημάτων που προσφέρονται είναι:

Τα επίπεδα Α1 και Α2 απευθύνονται σε μαθητές που δεν έχουν γνώσεις γαλλικών και θέλουν να ξεκινήσουν τη γλώσσα. Τα μαθήματα αυτού του επιπέδου προσφέρουν μια πρώτη επαφή με την γλώσσα με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στον προφορικού λόγο μέσω δομημένων διαλόγων και συζητήσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας παραγράφους.

Κατα την διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές έρχονται σε μια πρώτη επαφή με την γλώσσα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα και την προφορά της. Οι δεξιότητες που αναπτύσσουν οι μαθητές κατά την διάρκεια του προγράμματος είναι:

  • κατανόηση προφορικού λόγου
  • παραγωγή προφορικού λόγου
  • κατανόηση γραπτού λόγου
  • παραγωγή γραπτού λόγου

τα οποία ενδείκνυνται για το συγκεκριμένο επίπεδο

Διάρκεια και κόστος επιπέδου

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα online μαθήματα γαλλικών στο επίπεδο Α1-Α2 είναι 18€/ ώρα.

Επίπεδο B1

Το πρόγραμμα του επιπέδου Β1 επικεντρώνεται ουσιαστικά να δοθούν οι βάσεις στους μαθητές για τις εξετάσεις του Β2. Στην διάρκειά του μπαίνουν τα θεμέλια για μια σωστή προετοιμασία που θα οδηγήσει στην επιτυχία!.

Στο επίπεδο αυτό αποκτώνται οι γνώσεις για την διατύπωση μιας προσωπικής άποψης στο πλαίσιο μιας φιλικής συζήτησης ή υποστήριξης μιας προσωπικής θέσης. Αναπτύσσεται η ικανότητα του μαθητή να ανταπεξέλθει με επιδεξιότητα στα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα: να ανταπεξέλθει σε μία απρόβλεπτη κατάσταση στα μέσα μεταφοράς, στην οργάνωση ενός ταξιδιού, να παρέμβει χωρίς προπαρασκευή σε συζητήσεις σχετικές με οικεία θέματα, να υποβάλει παράπονα, να αναλάβει πρωτοβουλίες σε μία συνέντευξη ή μία σύσκεψη, να ζητήσει από κάποιον διευκρινίσεις.

Διάρκεια και κόστος επιπέδου Β1

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα online μαθήματα γαλλικώνν στο επίπεδο Β1 είναι 20€/ ώρα.

Επίπεδο B2

Το επίπεδο Β2 πιστοποιεί τις δεξιότητες ενός πλήρως ανεξάρτητου χρήστη της γλώσσας. Ο μαθητής ανακαλύπτει ότι έχει φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο κι έχει αποκτήσει μία νέα οπτική. Το επίπεδο αυτό επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότητα της επιχειρηματολογίας: υπεράσπιση μίας άποψης, ανάπτυξη μίας θέσης σε ένα ζήτημα με παράθεση τόσο των πλεονεκτημάτων όσο και των μειονεκτημάτων της, λογική επιχειρηματολογία, διαπραγμάτευση και παραχώρηση, ευχέρεια σε κοινωνικές συζητήσεις και περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να ειπωθεί σε μία καθομιλουμένη γλώσσα.

Διάρκεια και κόστος επιπέδου Β2

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα μαθήματα ισπανικών στο επίπεδο Β2 είναι 20€/ ώρα.

[heading text=”Μαθήματα γαλλικών On-Demand” tag=”h2″]

Το  i-Εκπαίδευση προσφέρει ακόμη online μαθήματα γαλλικών με την μέθοδο της “ασύγχρονης” on-line εκπαίδευσης, συνεχίζοντας και εμπλουτίζοντας τα πολύ επιτυχημένη πακέτα εκμάθησης On-Demand.

Το πακέτο Langue française Μαθήματα On-Demand αποτελεί μια ολοκληρωμένη και απλή λύση για αρχάριους στην γαλλική γλώσσα. Αποκτώντας το κανείς μαθαίνει να μιλάει και να κατανοεί βασικές αρχές της γλώσσας.

Τα μαθήματα του πακέτου είναι βιντεοσκοπημένα και καλύπτουν ολόκληρη την ύλη του επιπέδου Α1. Μπορεί κανείς να τα παρακολουθεί όποτε και όπου θέλει. Τα βίντεο είναι συμβατά ακόμη και tablet και κινητά τηλέφωνα ώστε η παρακολούθηση να γίνεται κυριολεκτικά από παντού!

Παρακολουθώντας τα μαθήματα μαθαίνετε την γαλλική γλώσσα από τα αρχικά της στάδια (άρθρα, σωστή προφορά) εως και την κατανόηση των χρόνων και απλούς καθημερινούς διαλόγους, όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα καθώς και πλούσιο λεξιλόγιο.

Ο μαθητής μπορεί να βρει ασκήσεις κατανόησης σε κάθε μία από τα 13 μαθήματα και πλούσιο πρόσθετο υλικό με σημειώσεις για τους κανόνες γραμματικής και λεξιλόγιο.