Bigstock Spanish Language Learning Conc 115452500 Scaled

Τα Ισπανικά, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Την Ισπανική ως πρώτη γλώσσα, τη συναντάμε κυρίως στην Ιβηρική χερσόνησο, αλλά και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. Εκεί την χρησιμοποιούν περισσότεροι απο 250 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η Ισπανική γλώσσα έχει μεταδοθεί από τους Ισπανούς και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως π.χ. στις Κανάριες νήσους, στις Αντίλλες, στις Φιλιππίνες, στη Νότιο Αμερική, σε νότιες περιοχές της Βορείου Αμερικής, καθώς και στις ακτές της Αφρικής.

Τα σύγχρονα Ισπανικά, ομιλούνται εκτός απ’ την Ισπανία, σε συνολικά 43 άλλα κράτη. Κάποια απ’ αυτά την έχουν ως επίσημη γλώσσα στο σύνταγμα του κράτους και την χρησιμοποιούν ως κύρια γλώσσα επικοινωνίας:

 • στην εκπαίδευση
 • στις επιχειρήσεις
 • στην τηλεόραση
 • στην καθημερινή ζωή των κατοίκων τους.

Επίσης, στις ΗΠΑ πλέον είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα μετά τα αγγλικά και μιλιούνται από εκατομμύρια Αμερικανούς στις νότιες πολιτείες.

Όλα αυτά, αναδεικνύουν τη δυναμική της Ισπανικής γλώσσας, τόσο σήμερα, όσο και στα χρόνια που πρόκειται να έρθουν.

Η Ισπανική γλώσσα, προσφέρεται ως μάθημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε σχολεία, φροντιστήρια, κολέγια και πανεπιστήμια.

Τα Ισπανικά είναι μια απ’ τις πρώτες γλώσσες που προτείνονται σε κάποιον ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον στο να μάθει μια ξένη γλώσσα.

Ο αριθμός των φοιτητών που ενδιαφέρονται για μαθήματα Ισπανικής γλώσσας, αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Έτσι, καινούρια βιβλία και νέο εκπαιδευτικό υλικό δημιουργείται και ανανεώνεται συνεχώς καλύπτοντας τις ανάγκες της αυξανόμενης ζήτησης.

Το διαδικτυακό φροντιστήριο i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ισπανικών για μαθητές και για ενήλικες βασιζόμενο στην μέθοδο της “σύγχρονης” on-line εκπαίδευσης.

2665509 Orig

Ιδιαίτερο ή group;

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση μπορεί να υποστηρίξει μαθήματα ιδιαίτερα (one to one) αλλά και γκρουπ μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ισπανικών.
-Ιδιαίτερο μάθημα προτείνεται σε όσους θέλουν:

 • να καλύψουν μεγάλα κομμάτια της ύλης σε σύντομο χρόνο
 • να ακολουθήσουν ένα στοχευμένο πρόγραμμα που ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις τους
 • να έχουν τους δικούς τους ρυθμούς μαθημάτων επειδή δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους
8835976

Τα επίπεδα μαθημάτων που προσφέρονται είναι:

Τα επίπεδα Α1 και Α2 απευθύνονται σε μαθητές που δεν έχουν γνώσεις ισπανικών και θέλουν να ξεκινήσουν τη γλώσσα. Τα μαθήματα αυτού του επιπέδου προσφέρουν μια πρώτη επαφή με την γλώσσα με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στον προφορικού λόγο μέσω δομημένων διαλόγων και συζητήσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας παραγράφους.

Σκοπός του επιπέδου Α1-Α2

Κατα την διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές έρχονται σε μια πρώτη επαφή με την γλώσσα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα και την προφορά της. Οι δεξιότητες που αναπτύσσουν οι μαθητές κατά την διάρκεια του προγράμματος είναι:

 • κατανόηση προφορικού λόγου
 • παραγωγή προφορικού λόγου
 • κατανόηση γραπτού λόγου
 • παραγωγή γραπτού λόγου

τα οποία ενδείκνυνται για το συγκεκριμένο επίπεδο

Διάρκεια και κόστος επιπέδου

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα online μαθήματα ισπανικών στο επίπεδο Α1-Α2 είναι 15€/ ώρα. Σε περίπτωση προπληρωμής 10 τουλάχιστον ωρών διαμορφώνεται στα 12€/ώρα

3445298

Επίπεδο B1

Το πρόγραμμα του επιπέδου Β1 επικεντρώνεται ουσιαστικά να δοθούν οι βάσεις στους μαθητές για τις εξετάσεις του Β2 (LOWER). Στην διάρκειά του μπαίνουν τα θεμέλια για μια σωστή προετοιμασία που θα οδηγήσει στην επιτυχία!.

Σκοπός του επιπέδου Β1

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η σωστή προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις Β2 (αντίστοιχο Lower) που ακολουθούν. Μέσα από αυτό το τμήμα οι μαθητές εμβαθύνουν στην κατανόηση της γλώσσας και αναπτύσσουν τις αντίστοιχες δεξιότητες:

 • κατανόηση προφορικού λόγου
 • παραγωγή προφορικού λόγου
 • κατανόηση γραπτού λόγου
 • παραγωγή γραπτού λόγου

τα οποία ενδείκνυνται για το συγκεκριμένο επίπεδο

Διάρκεια και κόστος επιπέδου Β1

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα online μαθήματα ισπανικών στο επίπεδο Β1 είναι 15€/ ώρα. Σε περίπτωση προπληρωμής 10 τουλάχιστον ωρών διαμορφώνεται στα 12€/ώρα

Επίπεδο B2

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η ολοκλήρωση της κατανόησης των μορφολογικών, γραμματικών και συντακτικών φαινομένων της ισπανικής γλώσσας, ώστε οι μαθητές που ολοκληρώνουν το επίπεδο αυτό να είναι 100% προετοιμασμένοι για να επιτύχουν στις εξετάσεις Lower

Διάρκεια και κόστος επιπέδου Β2

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα online μαθήματα ισπανικών στο επίπεδο Β2 είναι 18€/ ώρα. Σε περίπτωση προπληρωμής 10 τουλάχιστον ωρών διαμορφώνεται στα 15€/ώρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μαθήματα ισπανικών On-Demand

Το  i-Εκπαίδευση προσφέρει ακόμη μαθήματα ισπανικών με την μέθοδο της “ασύγχρονης” on-line εκπαίδευσης, συνεχίζοντας και εμπλουτίζοντας τα πολύ επιτυχημένη πακέτα εκμάθησης On-Demand.

Το πακέτο Lengua española Μαθήματα On-Demand αποτελεί μια ολοκληρωμένη και απλή λύση για αρχάριους στην ισπανική γλώσσα. Αποκτώντας το κανείς μαθαίνει να μιλάει και να κατανοεί βασικές αρχές της γλώσσας.

Τα μαθήματα του πακέτου είναι βιντεοσκοπημένα και καλύπτουν ολόκληρη την ύλη του επιπέδου Α1. Μπορεί κανείς να τα παρακολουθεί όποτε και όπου θέλει. Τα βίντεο είναι συμβατά ακόμη και tablet και κινητά τηλέφωνα ώστε η παρακολούθηση να γίνεται κυριολεκτικά από παντού!

Παρακολουθώντας τα μαθήματα μαθαίνετε την ισπανική γλώσσα από τα αρχικά της στάδια (άρθρα, σωστή προφορά) εως και την κατανόηση των χρόνων και απλούς καθημερινούς διαλόγους, όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα καθώς και πλούσιο λεξιλόγιο.

Ο μαθητής μπορεί να βρει ασκήσεις κατανόησης σε κάθε μία από τα 12 μαθήματα και πλούσιο πρόσθετο υλικό με σημειώσεις για τους κανόνες γραμματικής και λεξιλόγιο.

 ισπανικών

Δείτε ένα δείγμα από το μάθημα On-Demand

Αγοράστε τα μαθήματα ισπανικών On-Demand