Η πιο ευέλικτη πιστοποίηση Η/Υ

Intermediate Express

Τί είναι το Global Intermediate Express;

Το Global Intermediate Express είναι πιστοποιητικό βασικών γνώσεων πληροφορικής και χρήσης Η/Υ της GlobalCert. Είναι αναγνωρισµένο από τον Εθνικό Οργανισµό Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού (ΕΟΠΠΕΠ) και αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο ελληνικό δηµόσιο.

Το Global Intermediate Express είναι η πιο σύγχρονη, αποτελεσματική και ευέλικτη λύση για να πιστοποιήσει κάποιος τις γνώσεις του στην χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες πιστοποίησης του κάθε υποψηφίου. Το Global Intermediate Express Α περιλαμβάνει τις ενότητες Word, Excel και Internet και το Global Intermediate Express Β τις ενότητες PowerPoint, Access και Windows. Ο υποψήφιος αποκτά άμεσα πρόσβαση στο υλικό εκμάθησης του πακέτου που έχει επιλέξει στην πλατφόρμα εκπαίδευσης. Η εξέταση των Ενοτήτων γίνεται σε εξεταστικό Κέντρο στην περιοχή που βολεύει τον υποψήφιο και διαρκεί 60 λεπτά και για τις 3 ενότητες. Βάση επιτυχίας για την εξέταση είναι το 70%.

Το Global Intermediate Express απευθύνεται:

 • Σε άτοµα κάθε ηλικίας που επιθυµούν να αποδείξουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρµογών γραφείου.
 • Σε εταιρίες και οργανισµούς, που επιθυµούν να θέσουν συγκεκριµένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο των γνώσεων που διαθέτουν.
 • Σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση στο Δημόσιο Τομέα, καθώς για την απόδειξη της γνώσης χρήσης Η/Υ απαιτείται πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Κόστος του προγράμματος Global Intermediate Express A ή B είναι 180€ 120€ (φοιτητικό/ανέργων 100€) 

Όσοι διαθέτουν ήδη την πιστοποίηση στις 3 βασικές δεξιότητες από οποιονδήποτε αναγνωρισμένο φορέα μπορούν να αναβαθμίσουν το Πιστοποιητικό τους με το πρόγραμμα NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills και να έχουν 13 credits για μοριοδοτούμενες θέσεις στην Ελλάδα ή το εξωτερικό

Γιατί Global Intermediate Express;

 • Απαραίτητο για προκηρύξεις και δημόσιο τομέα
 • Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ
 • Ολοκληρωμένο Υλικό προετοιμασίας
 • Σύντομη εξέταση
 • Ευέλικτο πρόγραμμα
 • Online Μαθήματα
 • Έναρξη μαθημάτων και διεξαγωγή Εξετάσεων κάθε εβδομάδα
Κλείστε θέση τώρα

Πώς γίνονται τα μαθήματα και η εξέταση του Global Intermediate Express;

Η πρόσβαση στο μάθημα

Μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής στο πρόγραμμα Global Intermediate Express Α ή Β ο υποψήφιος λαμβάνει κωδικούς για την σύνδεσή του στην πλατφόρμα με το υλικό των ενοτήτων που επέλεξε. Το υλικό είναι στοχευμένο και ασύγχρονο και απαιτεί περίπου 10 ώρες μελέτης.

Η διαδικασία της εξέτασης:

Όταν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει την μελέτη του υλικού μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην εξέταση για την πιστοποίηση. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε εξεταστικό κέντρο της περιοχής σας κι αποτελούνται από ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Βάση επιτυχίας για την πιστοποίηση είναι το 70%. Αν ο υποψήφιος δεν πιάσει αυτό το ποσοστό έχει δικαίωμα για ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις

 • Οι εξετάσεις διεξάγονται βάσει του προγράμματος του κέντρου που θα εξεταστεί ο υποψήφιος.
 • Ο υποψήφιος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην εξέταση τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία της εξέτασής του επικοινωνώντας με το i-Εκπαίδευση μέσω τηλεφώνου 210.897.0397 και 6981072600 ή με email στο info@iekpaideysi.gr

Ναι. Το Global Intermediate Express είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και διεξάγεται από την GlobalCert, διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το υλικό της πλατφόρμας εκμάθησης του Global Intermediate Express περιλαμβάνει την εκπαίδευση του υποψηφίου στις ενότητες που θα επιλέξει να εξεταστεί.

Ο εξεταστικός φορέας που οργανώνει το Global Intermediate Express στην Ελλάδα είναι η GlobalCert που είναι μέλος του NOCN Group.

Οι εξετάσεις την Πιστοποίηση Global Intermediate Express δίνονται σε εξεταστικό κέντρο στην περιοχή που μένετε.

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να δώσει εξετάσεις για την πιστοποίηση όταν ολοκληρώσει το πρόγραμμα των μαθημάτων. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την διεξαγωγή της εξέτασης.

Για να κλείσετε θέση σε μια εξέταση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email info@iekpaideysi.gr

Ναι υπάρχει δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επανεξέτασης.

Ενας υποψήφιος που δεν έχει φτάσει στην βάση του 70% στην πρώτη του εξέταση μπορεί να επανεξεταστεί ΔΩΡΕΑΝ.

Screenshot 1

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr