Back

Η Γερμανική γλώσσα είναι μία από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ και έχει πάνω από 100 εκατομμύρια ομιλητές που την έχουν μητρική γλώσσα και 80 εκατομμύρια ομιλητές που την γνωρίζουν και την χρησιμοποιούν ως ξένη.

Η επίσημη γερμανική γλώσσα διδάσκεται ευρέως στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και στα Ινστιτούτα Γκαίτε σε όλον τον κόσμο. Είναι σημαντική γλώσσα της ΕΕ, γλώσσα εργασίας της ΕΕ και χρησιμοποιείται ως επίσημη γλώσσα σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς.

Η Γερμανία σήμερα είναι μία ισχυρή οικονομία με ανεπτυγμένη την βαριά βιομηχανία ηλεκτρικών συσκευών και αυτοκινήτων. Η θέση της στην παγκόσμια οικονομία και η εξωστρέφεια των γερμανικών εταιριών καθιστά την γερμανική γλώσσα την γλώσσα των εταιριών τεχνολογίας. Η γνώση της θεωρείται σημαντικό προσόν για εργαζόμενους σε σχετικούς τομείς.

Θέλεις να συμμετάσχεις στα τμήματα γερμανικών;

Βιντεομαθήματα

Επιπλέον, οι Γερμανοί είναι λάτρεις της Αρχαίας Ελλάδας και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτονται την χώρα μας κάθε χρόνο. Είναι πλεονέκτημα για εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού να μπορούν να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους στην μητρική τους γλώσσα.

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση μπορεί να υποστηρίξει μαθήματα ιδιαίτερα (one to one) αλλά και γκρουπ μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν online μαθήματα γερμανικών. Ακόμη με το πρόγραμμα Online Μαθήματα Γερμανικών OnDemand κάποιος αρχάριος μπορεί να έρθει σε επαφή με την γλώσσα με έναν πολύ ευέλικτο και οικονομικό τρόπο.

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα γερμανικών για μαθητές και ενήλικες, με τη μέθοδο της “σύγχρονης” online εκπαίδευσης.

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση μπορεί να υποστηρίξει μαθήματα ιδιαίτερα (one to one) αλλά και γκρουπ μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα γερμανικών.
-Ιδιαίτερο μάθημα προτείνεται σε όσους θέλουν:

  • να καλύψουν μεγάλα κομμάτια της ύλης σε σύντομο χρόνο
  • να ακολουθήσουν ένα στοχευμένο πρόγραμμα που ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις τους
  • να έχουν τους δικούς τους ρυθμούς μαθημάτων επειδή δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους

Τα επίπεδα Α1 και Α2 απευθύνονται σε μαθητές που δεν έχουν γνώσεις γερμανικών και θέλουν να ξεκινήσουν τη γλώσσα. Τα μαθήματα αυτού του επιπέδου προσφέρουν μια πρώτη επαφή με την γλώσσα με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείστε στον προφορικού λόγο μέσω δομημένων διαλόγων και συζητήσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας παραγράφους.

Κατα την διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές έρχονται σε μια πρώτη επαφή με την γλώσσα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα και την προφορά της.

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Tο κόστος για τα online μαθήματα γερμανικών στο επίπεδο Α1-Α2 είναι 18€/ ώρα.

Επίπεδο B1

Το πρόγραμμα του επιπέδου Β1 επικεντρώνεται ουσιαστικά να δοθούν οι βάσεις στους μαθητές για τις εξετάσεις του Β2 (LOWER). Στην διάρκειά του μπαίνουν τα θεμέλια για μια σωστή προετοιμασία που θα οδηγήσει στην επιτυχία!.

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η σωστή προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις Β2 (αντίστοιχο Lower) που ακολουθούν. Μέσα από αυτό το τμήμα οι μαθητές εμβαθύνουν στην κατανόηση της γλώσσας και αναπτύσσουν τις αντίστοιχες δεξιότητες:

  • κατανόηση προφορικού λόγου
  • παραγωγή προφορικού λόγου
  • κατανόηση γραπτού λόγου
  • παραγωγή γραπτού λόγου

τα οποία ενδείκνυνται για το συγκεκριμένο επίπεδο

Διάρκεια και κόστος επιπέδου Β1

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα online μαθήματα γερμανικών στο επίπεδο Β1 είναι 20€/ ώρα.

Επίπεδο B2

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η ολοκλήρωση της κατανόησης των μορφολογικών, γραμματικών και συντακτικών φαινομένων της γερμανικής γλώσσας, ώστε οι μαθητές που ολοκληρώνουν το επίπεδο αυτό να είναι 100% προετοιμασμένοι για να επιτύχουν στις εξετάσεις Lower.

Διάρκεια και κόστος επιπέδου Β2

Η διάρκεια του προγράμματος προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Το κόστος για τα online μαθήματα γερμανικών στο επίπεδο Β2 είναι 20€/ ώρα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε μας:

  210.897.0397

   6981072600 (Viber, What’s Up)

  info@iekpaideysi.gr