Μαθήματα Ιταλικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 10 Οκτωβρίου 2022

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ιταλικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν  απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ιταλικής. Στόχος η κάλυψη των επιπέδων Α1-Α2 μέχρι τον Ιούνιο.

Τα Μαθήματα ιταλικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή των μαθημάτων Ιταλικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται συνολικά 3 ώρες ζωντανού μαθήματος μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στα πρώτα μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ιταλικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα αναφερθούμε στην προφορά και σε γραμματικά φαινόμενα, τα ρήματα και αριθμούς.

Το ταξίδι στην πιο αγαπημένη ευρωπαϊκή γλώσσα ξεκινάει εδώ!

Τα Online Μαθήματα Ιταλικών απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1.

Η διάρκεια του του προγράμματος Online Μαθήματα Ιταλικών είναι εως τον Ιούνιο του 2023, οι οποίες περιλαμβάνουν από 3 ώρες ζωντανού μαθήματος/ εβδομάδα και απεριόριστης πρόσβασης στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις.

Κόστος συμμετοχής για τον 1ο μήνα στα Online Μαθήματα Ιταλικών είναι 60€ αλλά για εγγραφές εως και 20 Σεπτεμβρίου το κόστος για τον πρώτο μήνα θα είναι 40€*

*το συνολικό ποσό των διδάκτρων του προγράμματος για την περίοδο 2022-2023 είναι 480€ το οποίο καταβάλλεται σε μηνιαίες δόσεις
Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Ιταλικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr