Μαθήματα Ιταλικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 12 Απριλίου 2021

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ιταλικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν  απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ιταλικής.

Τα Μαθήματα ιταλικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στον Α΄ Κύκλο των μαθημάτων Ιταλικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται συνολικά 3 ώρες ζωντανού μαθήματος (Δευτέρα 4:30-5:30, Τετάρτη και Παρασκευή 4:20-5:20), μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ιταλικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα αναφερθούμε στην προφορά και σε γραμματικά φαινόμενα, τα ρήματα και αριθμούς.

Το ταξίδι στην πιο αγαπημένη ευρωπαϊκή γλώσσα ξεκινάει εδώ!

Τα Μαθήματα Ιταλικών Online απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1 και διαιρούνται σε 4 κύκλους μαθημάτων που διαρκούν 5 εβδομάδες ο καθένας. Τα Μαθήματα Ιταλικών Online για τα επίπεδα Α1 και Α2 περιλαμβάνουν 3 ώρες ζωντανού μαθήματος/εβδομάδα και απεριόριστη πρόσβαση στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις. Μετά το τέλος του 1ου κύκλου υπάρχει η δυνατότητα συνέχισης στον επόμενο κύκλο μαθημάτων. Μετά το τέλος του επιπέδου Α1 οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στο επίπεδο Α2, το οποίο χωρίζεται με παρόμοιο τρόπο.

Κόστος για την συμμετοχή στον 1ο κύκλο Μαθήματα Ιταλικών είναι 80€ αλλά για δηλώσεις συμμετοχής εως και 9 Απριλίου το πακέτο θα παρέχεται σε τιμή γνωριμίας 40€

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Ιταλικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr