Μαθήματα Ιαπωνικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 6 Φεβρουαρίου 2021

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ιαπωνικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ιαπωνικής.

Τα Μαθήματα Ιαπωνικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στα Μαθήματα Ιαπωνικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Μία φορά την εβδομάδα (κάθε Σάββατο στις 11.00) διεξάγεται ένα ζωντανό μάθημα διάρκειας 1,5 ώρας, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ιαπωνικής γλώσσας, εστιάζοντας στις γραφές Χιραγκάνα και Κατακάνα και βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα εμβαθύνουμε στα φαινόμενα, τα ρήματα, καθώς και στα ιαπωνικά ιδεογράμματα τα Kanji.

Το ταξίδι στην μυστηριώδη και μαγευτική Ιαπωνία ξεκινάει εδώ!

Τα Online Μαθήματα Ιαπωνικών απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Ν5 και διαιρούνται σε κύκλους μαθημάτων που διαρκούν 5 εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί το επίπεδο Ν5. Η διάρκεια του 1ου κύκλου Online Μαθήματα Ιαπωνικών είναι 5 εβδομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν από 1,5 ώρα ζωντανού μαθήματος και απεριόριστης πρόσβασης στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις.

Κόστος για την συμμετοχή στον 1ο κύκλο Online Μαθήματα Ιαπωνικών γλώσσας είναι 80€ αλλά για εγγραφές εως και 3 Φεβρουαρίου το κόστος συμμετοχής στον Α΄ Κύκλος θα είναι 40€

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για ταOnline Μαθήματα Ιαπωνικών του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr