Μαθήματα Ρωσικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 23 Νοεμβρίου 2021

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ρωσικών με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ρωσικής.

Στόχος του προγράμματος η κάλυψη των επιπέδων Α1-Α2 εως και τον Ιούνιο 2022

Τα Μαθήματα Ρωσικών Online γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στα Μαθήματα Ρωσικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 20.00-21.00 διεξάγεται ένα ζωντανό μάθημα διάρκειας 1,5 ώρας, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ρωσικής γλώσσας, εστιάζοντας στο αλφάβητο, την προφορά και τις ιδιαιτερότητες της γλώσσας.

Τα Online Μαθήματα Ρωσικών απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1 και διαιρούνται σε κύκλους μαθημάτων που διαρκούν 5 εβδομάδες. Η διάρκεια του 1ου κύκλου Μαθήματα Ρωσικών Online είναι 5 εβδομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν συνολικά 3 ώρες ζωντανού μαθήματος και απεριόριστης πρόσβασης στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις.

Κόστος για την συμμετοχή στον 1ο κύκλο Μαθήματα Ρωσικών γλώσσας είναι 80€ αλλά για εγγραφές εως και 3 Φεβρουαρίου το κόστος συμμετοχής στον Α΄ Κύκλος θα είναι 40€

Με την εγγραφή των μαθημάτων Ισπανικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται συνολικά 2 ώρες ζωντανού μαθήματος μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Μαθήματα κάθε Τρίτη και Παρασκευή 20.00-21.00

Στα πρώτα μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ρωσικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα αναφερθούμε σε γραμματικά φαινόμενα, τα ρήματα και αριθμούς.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Online Μαθήματα Ρωσικών του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr