Μαθήματα Ισπανικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Αρχάριο - Β2 σε 10 μήνες με 50% έκπτωση διδάκτρων!

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή βιβλίων

Έναρξη νέων μαθημάτων 20 Νοεμβρίου 2023

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα ισπανικών του i-Εκπαίδευση πραγματοποιούνται από έμπειρους καθηγητές και βασίζονται σε σύγχρονες πλατφόρμες online μάθησης με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν  απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ισπανικής που θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να πάρουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση επιπέδου Β2. Δυνατότητα επιλογής πρωινού ή απογευματινού τμήματος!

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση προσφέρει ευελιξία διαβάσματος, απεριόριστη πρόσβαση στο υλικό μελέτης και ασκήσεις προετοιμασίας σε συνδυασμό με το έντυπο υλικό που θα σας σταλεί. Οι εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις θα σας βοηθήσουν να επιλύνεται απορίες και να δουλεύετε τον προφορικό λόγο.

Τα Μαθήματα ισπανικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στο πρόγραμμα Ισπανικών Online, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση και θα του σταλούν τα απαραίτητα βιβλία στην διεύθυνση που θα δηλώσει. Κάθε εβδομάδα θα έχει διαθέσιμο νέο υλικό μέσω της πλατφόρμας, όπου θα δίνονται οδηγίες μελέτης ασκήσεις και επιπλέον υλικό. Κάθε Σάββατο στις 16.00-17.30 και Πέμπτη 20.00-21.30 και για όσους προτιμούν πρωινό τμήμα κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11.00-12.30, θα πραγματοποιείται ζωντανό μάθημα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν την ζωντανή παρουσίαση του μαθήματος.

Κάθε μάθημα θα βιντεοσκοπείται ώστε κανείς υποψήφιος να μην χάσει κανένα μάθημα!

Στα πρώτα μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ισπανικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού.

Το ταξίδι σε μια από τις πιο αγαπημένες γλώσσες παγκοσμίως ξεκινάει εδώ!

Τα Ταχύρρυθμα Μαθήματα Ισπανκών Online απευθύνονται σε αρχάριους που θέλουν να πάρουν μέσα σε 10 μήνες την αναγνωρισμένη κρατική πιστοποίηση επιπέδου Β2.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 10 μήνες (Νοεμβριος 2023 – 2024) με κενό λόγω διακοπών 1/7-31/8.

Συνολικό κόστος των μαθημάτων είναι 650€. Στο ποσό περιλαμβάνεται η αποστολή των βιβλίων των επιπέδων Α1 και Α2 πριν την έναρξη των μαθημάτων. Η αποπληρωμή του ποσού γίνεται σε εως 4 δόσεις των 185€ η πρώτη δόση και 155€ η κάθε επόμενη. Η 1η δόση καταβάλλεται πριν την ἐναρξη των μαθημάτων, η 2η δόση 1-7/1, η 3η 1-7/4 και η 4η 1-7/9. Για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού αυτό διαμορφώνεται στα 550€.

Οι καταβολή του ποσού και των δόσεων μπορεί να γίνει με εξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό (δες εδώ) ή με κάρτα.

Για την επιβεβαίωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η καταβολή της πρώτης δόσης που περιλαμβάνει την αποστολή βιβλίων στον χώρο σας και τα δίδακτρα του πρώτου μήνα.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Ισπανικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr