Back

Έναρξη νέων μαθημάτων κάθε μήνα!

Στο i-Εκπαίδευση προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα προετοιμασίας για την απόκτηση της πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας IELTS. 

Είτε επιθυμείτε να σπουδάσετε ή να εργαστείτε σε μια αγγλόφωνη χώρα, το IELTS είναι απαραίτητο βήμα για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα προετοιμασίας IELTS του i-Εκπαίδευση;

  1. Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση: Το IELTS αναγνωρίζεται παγκοσμίως από πανεπιστήμια, εργοδότες, κυβερνητικούς οργανισμούς και επαγγελματικούς φορείς. Αποτελεί κλειδί για την επιτυχία σας σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο.

  2. Εξειδικευμένο Υλικό: Χρησιμοποιούμε σύγχρονα και ενημερωμένα βιβλία και υλικά προετοιμασίας που καλύπτουν όλες τις πτυχές του εξεταστικού συστήματος του IELTS.

  3. Έμπειροι Εκπαιδευτές: Οι καθηγητές μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και υψηλό επίπεδο γνώσεων στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και ειδικά στην προετοιμασία για το IELTS.

  4. Προσαρμοσμένα Προγράμματα: Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και ένταξη σε ομαδικά μαθήματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα και να προσαρμόσετε το ρυθμό της μάθησης σας.

Ποιοι θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται;

  • Μαθητές και Φοιτητές: Όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού όπου η αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη.
  • Επαγγελματίες: Άτομα που στοχεύουν σε θέσεις εργασίας σε αγγλόφωνες χώρες ή σε πολυεθνικές εταιρείες όπου η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι προαπαιτούμενο.
  • Μετανάστες: Όσοι επιθυμούν να μεταναστεύσουν σε αγγλόφωνες χώρες, καθώς πολλές χώρες απαιτούν την απόκτηση του IELTS για την έκδοση βίζας.

Το IELTS (International English Language Testing System) είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και αναγνωρισμένα τεστ αγγλικής γλώσσας παγκοσμίως. Σχεδιάστηκε για να αξιολογεί την γλωσσική ικανότητα ατόμων που επιθυμούν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να μεταναστεύσουν σε χώρες όπου η αγγλική είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας.

Μπορείτε να δώσετε την εξέταση IELTS on paper ή on a computer σε οποιοδήποτε επίσημο εξεταστικό κέντρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έγκυρο διαβατήριο ή δελτίο ταυτότηας και μία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας ηλεκτρονικά.

Μπορείτε επίσης να δώσετε την εξέταση IELTS Online* (μόνο IELTS Academic) από την άνεση του σπιτιού σας ή από οποιονδήποτε ιδιωτικό χώρο με σταθερή σύνδεση στο Internet.

*Πριν κάνετε κράτηση για τη συμμετοχή σας στην εξέταση, επικοινωνήστε με τον οργανισμό ή το πανεπιστήμιο  που θα υποβάλλετε αίτηση, προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι δέχεται τον τύπο εξέτασης που επιλέγετε.

Οι εξετάσεις IELTS Online δεν γίνονται δεκτές από τις μεταναστευτικές αρχές.

Το τεστ αποτελείται από τέσσερα μέρη – Κατανόηση Προφορικού Λόγου (Listening), Κατανόηση Γραπτού Λόγου (Reading), Παραγωγή Προφορικού Λόγου (Speaking) και Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Writing).

Μπορείτε να δώσετε την εξέταση IELTS on paper ή on a computer σε οποιδήποτε επίσημο εξεταστικό μας κέντρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έγκυρο διαβατήριο ή δελτίο ταυτότηας και μία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας ηλεκτρονικά.

Μπορείτε επίσης να δώσετε την εξέταση IELTS Online* (μόνο IELTS Academic) από την άνεση του σπιτιού σας ή από οποιονδήποτε ιδιωτικό χώρο με σταθερή σύνδεση στο Internet.

*Πριν κάνετε κράτηση για τη συμμετοχή σας στην εξέταση, επικοινωνήστε με τον οργανισμό ή το πανεπιστήμιο που θα υποβάλλετε αίτηση, προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι δέχεται τον τύπο εξέτασης που επιλέγετε.
Οι εξετάσεις IELTS Online δεν γίνονται δεκτές από τις μεταναστευτικές αρχές.

Υπάρχουν δύο τύποι τεστ IELTS:

  • Academic: Για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια ή ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης.
  • General Training: Για όσους επιθυμούν να εργαστούν ή να μεταναστεύσουν σε αγγλόφωνες χώρες.

Η βαθμολογία κυμαίνεται από 1 έως 9, με το 9 να είναι το υψηλότερο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει την αντιστοιχία του score με το επίπεδο γλωσσομάθειας που αντιστοιχεί.

IELTS ScoreLevel
7.5 – 9C2 (Proficiency)
6 – 7C1 (Advanced)
4.5 – 5.5B2 (Lower)

Το IELTS είναι αναγνωρισμένο από πάνω από 10,000 οργανισμούς σε περισσότερες από 140 χώρες, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημίων, εργοδοτών και κυβερνητικών οργανισμών.

Το τεστ διαρκεί περίπου 2 ώρες και 45 λεπτά.

Part of the ExamDurationFormat
Listening30 minutesMultiple choice, matching, plan/map/diagram labelling…
Reading60 minutesMultiple choice, short-answer questions
Writing60 minutes

Task 1: Describing visual information

Task 2: Essay writing

Speaking11-14 minutesIntroduction and interview, long turn, discussions

Η πιστοποίηση ισχύει για δύο χρόνια από την ημερομηνία εξέτασης.

Τα επίσημα αποτελέσματα του IELTS ανακοινώνονται σε 10 εργάσιμες ημέρες μετά την εξέταση.

Με την εγγραφή του στα μαθήματα IELTS Online, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. 

Τα γκρουπ προετοιμασίας IELTS ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων που ανακοινώνεται πριν την έναρξη των μαθημάτων. Συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 20 διδακτικές ώρες μαθημάτων.

Στο ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας IELTS το πρόγραμμα συνδιαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή. Συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 20 ώρες ατομικών μαθημάτων.

Κάθε μάθημα θα βιντεοσκοπείται ώστε κανείς υποψήφιος να μην χάσει κανένα μάθημα!

 

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να προετοιμαστούν πλέον των 20 ωρών έχουν την δυνατότητα να επεκτείνουν το πρόγραμμα κατα 10 ώρες.

Τα Μαθήματα IELTS Online απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν (academic) ή να εργαστούν (general) στο εξωτερικό και χρειάζονται μια ισχυρή αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 20 ώρες.

Για την συμμετοχή σε γκρουπ τα δίδακτρα είναι 320€*. Για όσους ενδιαφέρονται για στοχευμένο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα ατομικού μαθήματος. Στο ατομικό πρόγραμμα το κόστος του πακέτου 20 ωρών είναι 450€. H καταβολή του ποσού και των δόσεων μπορεί να γίνει με εξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό (δες εδώ) ή με κάρτα.

Το κόστος της εξέτασης για το 2024 έχει καθοριστεί στα 218€.

*Προϋπόθεση για την δημιουργία γκρουπ είναι η συμμετοχή σε αυτό 3 ατόμων.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε μας:

  210.897.0397

   6981072600 (Viber, What’s Up)

  info@iekpaideysi.gr