TOEIC Online! Διαδραστικό Υλικό Προετοιμασίας

ΔΩΡΕΑΝ Εξετάσεις! ΔΩΡΕΑΝ Βιβλία

Χωρίς Έκθεση και Προφορική εξέταση!

Site Banner εικόνα Viber 2022 05 05 16 05 10 794

Τί είναι το TOEIC (Test Of English for International Communication):

Το πρόγραμμα TOEIC Online έχει δημιουργηθεί για την προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πτυχίου στα επίπεδα B2-C1-C2.

Το TOEIC είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας που αρχικά είχε σχεδιαστεί για να ελέγξει την ικανότητα επικοινωνίας στην Αγγλική, των επαγγελματιών που εμπλεκόταν σε διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές. Με τον καιρό το TOEIC αποδείχτηκε ένας πολύ αξιόπιστος τρόπος αξιολόγησης που τελικά υιοθετήθηκε από πολλούς επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς φορείς παγκοσμίως.

Το TOEIC είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει με ακρίβεια το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Η βαθμολογία που λαμβάνει ο υποψήφιος δηλώνει πόσο καλά μπορεί να επικοινωνεί με άλλα άτομα στο καθημερινό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η πλειονότητα των μεγάλων ομίλων του εξωτερικού, καθώς και περίπου 2.000 Ευρωπαϊκές εταιρείες, βασίζονται στο TOEIC για την εξακρίβωση του επιπέδου του προσωπικού τους.

Το TOEIC με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και, με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.

To i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα TOEIC Οnline με:

 • Ολοκληρωμένη προετοιμασία για τα επίπεδα B2-C1-C2 με απεριόριστη πρόσβαση για 6 μήνες στο υλικό της πλατφόρμας εκμάθησης, που περιλαμβάνει πλούσιο διαδραστικό υλικό, ασκήσεις εμπέδωσης και 7 ολοκληρωμένα Practice Tests προσομοίωσης εξετάσεων για να γνωρίζει ο υποψήφιος πότε είναι έτοιμος για να λάβει μέρος στην εξέταση.
 • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην διαβαθμισμένη εξέταση TOEIC στο εξεταστικό κέντρο που εξυπηρετεί τον κάθε υποψήφιο, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Ο υποψήφιος καταβάλει τα εξέταστρα ΜΟΝΟ αν περάσει τις εξετάσεις, χωρίς ρίσκο!
 • ΔΩΡΕΑΝ βιβλία προετοιμασίας που στέλνονται στους υποψηφίους για την καλύτερη προετοιμασία τους.

Κόστος του προγράμματος είναι 220€ 90€

Κλείστε θέση τώρα Κλείστε θέση στο ΔΩΡΕΑΝ DEMO μάθημα

Γιατί TOEIC Online;

 • Εξέταση μόνο σε Listening και Reading
 • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εξετάσεις
 • Μόνο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών
 • Ένα τεστ για όλα τα επίπεδα
 • Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ
 • ΔΩΡΕΑΝ βιβλία προετοιμασίας
 • Απεριόριστη 6μηνη πρόσβαση σε διαδραστικό υλικό, ασκήσεις και 7 Practice Tests ειδικά διαμορφωμένα για την εξέταση TOEIC
 • Διάρκεια εξέτασης 120 λεπτά
 • Αποτελέσματα σε 5 ημέρες
 • MONO 90€
Κλείστε θέση τώρα Κλείστε θέση στο ΔΩΡΕΑΝ DEMO μάθημα

Πώς γίνεται η εξέταση του TOEIC;

Οι εξετάσεις του TOEIC είναι computer based και αποτελούνται από 2 μέρη:

 • Το Listening (ακουστικό) με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Διάρκεια 45 λεπτά.
 • Το Reading με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής γραμματικής, λεξιλογίου & επεξεργασίας κειμένου. Διάρκεια 75 λεπτά.

Χωρίς προφορική εξέταση – Χωρίς Έκθεση

Η συμμετοχή στην εξέταση είναι ΔΩΡΕΑΝ* και σε περίπτωση επιτυχίας η συμμετοχή για την απόκτηση πτυχίου είναι 150€. Οι υποψήφιοι που έχουν συμμετάσχει ήδη σε μία εξέταση TOEIC καταβάλουν το ποσό των εξετάσεων κι έχουν δικαίωμα για ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.

*Προϋπόθεση για την δωρεάν συμμετοχή στην εξέταση TOEIC είναι ο υποψήφιος να ΜΗΝ έχει ξαναδώσει εξετάσεις στο συγκεκριμένο πτυχίο

ΔΩΡΕΑΝ εξέταση χωρίς προετοιμασία

Αν και προτείνουμε σε όλους να παρακολουθήσουν το υλικό προετοιμασίας, όσοι το επιθυμούν μπορούν απλά να εγγραφούν και να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ για την εξέταση TOEIC την ημέρα και στο εξεταστικό κέντρο της περιοχής τους.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει κάποιος είναι να μας στείλει μια φωτοτυπία της ταυτότητά του στο info@iekpaideysi.gr με ευκρινή τα στοιχεία με την σημείωση της ημερομηνίας και του κέντρου στο οποίο θέλει να εξεταστεί. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα…

Ναι. Το TOEIC είναι αναγνωρισμένο πτυχίο διεθνώς και δίνει πλήρη μοριοδότηση για προκηρύξεις και θέσεις δημοσίου, γίνεται αποδεκτό από πανεπιστημιακές σχολές για Μεταπτυχιακές ή άλλες σπουδές που απαιτούν βεβαίωση γλωσσομάθειας.

Ο εξεταστικός φορέας που οργανώνει το TOEIC στην Ελλάδα είναι η Ελληνοαμερικανική Ένωση (www.hau.gr)

Το TOEIC καλύπτει τα επίπεδα γλωσσομάθειας B1-B2-C1-C2. Η εξέταση είναι ενιαία για όλα τα επίπεδα και ο υποψήφιος παίρνει πτυχίο στο επίπεδο που αντιστοιχεί στην απόδοσή του κατα την εξέταση.

Οι εξετάσεις του TOEIC είναι computer based και διεξάγονται σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Στα μεγάλα αστικά κέντρα οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα και σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει σε μια εξέταση κάθε μήνα.

Για να κλείσετε θέση σε μια εξέταση TOEIC θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής στην εξέταση εδώ: https://forms.gle/EDSggeBjd3ZCbB7j7

Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email info@iekpaideysi.gr

Ναι υπάρχει δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επανεξέτασης.

Ενας υποψήφιος που έχει καταβάλλει το ποσό των εξέταστρων για την συμμετοχή του στις εξετάσεις TOEIC και δεν καταφέρει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να ξαναδώσει εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ μετά από τουλάχιστον ένα μήνα.

Ναι μπορείς!

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει κάποιος είναι να μας στείλει μια φωτοτυπία της ταυτότητά του στο info@iekpaideysi.gr με ευκρινή τα στοιχεία με την σημείωση της ημερομηνίας και του κέντρου στο οποίο θέλει να εξεταστεί. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα…

Screenshot 1

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr