Το πρόγραμμα “Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας” στοχεύει στην αναβάθμιση των προσόντων των εκπαιδευτών ενηλίκων που διδάσκουν ή προτίθενται να διδάξουν στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. Είναι ιδανικό για:
Εκπαιδευτές ενηλίκων όλων των γνωστικών αντικειμένων που επιθυμούν να επιμορφωθούν στο επιστημονικό πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων, με σκοπό την εργασία στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
Εκπαιδευτές ενηλίκων που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους στις σύγχρονες εξελίξεις της εκπαίδευσης ενηλίκων.
Πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ – ΤΕΙ) και φοιτητές.
Εκπαιδευτικούς, μόνιμους και μη, που ενδιαφέρονται για θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων.
Όσους επιθυμούν ή κρίνεται απαραίτητο για την επαγγελματική και επιστημονική τους εξέλιξη να αποκτήσουν γνώσεις στο πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων και των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας.
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
Η παρακολούθηση του προγράμματος πραγματοποιείται μέσω της μεθόδου της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης για τρεις μήνες και υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.
Πιστοποίηση
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία δίνει μόρια στις προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και συγκεκριμένα στις προκηρύξεις για εκπαιδευτές ωρομίσθιους, μόνιμους και συμβούλους σταδιοδρομίας, συμβούλους ψυχολόγους στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
Ανακαλύψτε την Perplexity AI, την έξυπνη λύση για άμεση, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Ιδανική για φοιτητές, δημοσιογράφους και επαγγελματίες που επιζητούν ακρίβεια και ταχύτητα.