Μεγάλος Διαγωνισμός TOEIC B2-C1-C2

04-05-22 i- Εκπαίδευση 0 comment

 Viber 2022 05 04 17 53 29 364

Μεγάλος Διαγωνισμός του i-Εκπαίδευση. 20 τυχεροί θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ 6μηνη προετοιμασία για το πτυχίο TOEIC της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης επιπέδου B2-C1-C2 και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην πρώτη εξέταση! Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Μαΐου.

ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες θα λάβουν σημαντική έκπτωση για την προετοιμασία τους στο πρόγραμμα TOEIC του i-Εκπαίδευση.

  1. Ο κάθε συμμετέχοντας έχει δικαίωμα για μόνο μία συμμετοχή. Η πολλαπλές εγγραφές στην πλατφόρμα θα διαγραφούν πριν την διεξαγωγή της κλήρωσης ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν ίσες ευκαιρίες.
  2. Τα στοιχεία των υποψηφίων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το i-Εκπαίδευση για ενημέρωση των υποψηφίων, δεν κοινοποιούνται και δεν μεταβιβάζονται σε κανένα τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.
  3. Η ορθή καταχώριση των στοιχείων είναι ευθύνη των συμμετεχόντων. Πιθανά λάθη ή παραλείψεις που μπορούν να οδηγήσουν στην ακύρωση της συμμετοχής ενός υποψηφίου βαρύνουν τον ίδιο τον υποψήφιο. Το i-Εκπαίδευση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη γι’ αυτό το ενδεχόμενο.
  4. Η συμμετοχή στις εξετάσεις του TOEIC είναι ΔΩΡΕΑΝ για όσους ΔΕΝ έχουν πάρει μέρος σε εξέταση TOEIC στο παρελθόν. Αν έχουν λάβει μέρος σε παλαιότερη εξέταση TOEIC μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις σε ημερομηνία και μέρος επιθυμούν καταβάλλοντας το παράβολο εξετάσεων αξίας 150€ και θα έχουν και μία ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.


Leave a reply