Οι επιτυχόντες πανελληνίων 2018 για ομογενείς του i-Εκπαίδευση

08-10-18 i- Εκπαίδευση 0 comment

14318201 Ml

Μετά τις πολύ σημαντικές επιτυχίες των μαθητών του i-Εκπαίδευση στα αποτελέσματα του Αυγούστου, επιτυχίες είχαμε και στις πανελλήνιες 2018 για ομογενείς. Οι μαθητές μας, που κατα κύριο λόγο διαμένουν στην Γερμανία, παρακολούθησαν τα μαθήματα του i-Εκπαίδευση από το σπίτι τους, μέσα από την πλατφόρμα μας και πέτυχαν!

Το i-Εκπαίδευση φέρνει όντως “Ένα ολόκληρο φροντιστήριο στο σπίτι σας”, όπου κι αν μένει κάποιος μαθητής, σε μεγαλούπολη ή επαρχία, στην ηπειρωτική χώρα ή σε νησί, εντός ή εκτός Ελλάδος. Η προσήλωσή μας στην ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση, καθώς και το υψηλό επίπεδο των καθηγητών μας, εγγυώνται για το καλό αποτέλεσμα.

Στο i-Εκπαίδευση θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους μαθητές μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν όχι μόνο αυτήν αλλά και τις προηγούμενες χρονιές. Καρπός αυτού του αγώνα ήταν και φέτος όλοι οι μαθητές μας να περάσουν σε ΑΕΙ σε σχολές πολύ ψηλά στις επιλογές τους. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει κι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του i-Εκπαίδευση για ποιοτική online εκπαίδευση σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους καθηγητές μας που κρατάνε ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών τους και ανταποκρίνονται 100% στο εκπαιδευτικό τους έργο, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον χώρο της εκπαίδευσης. Άλλωστε κάθε χρόνο

Επιτυχόντες ομογενείς 2018 του i-Εκπαίδευση

Όνομα Τόπος Διαμονής Σχολή εισαγωγής
Ελένη Μπ. Γερμανία Τμήμα Χημείας ΑΠΘ
Ισλαμ Κ. Γερμανία Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
Νικολέτα Π. Γερμανία Τμήμα Φυσικής ΑΠΘ
Ερικα Π. Γερμανία Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
Γεωργία Ζ.  Γερμανία  Τμήμα Οδοντιατρικής ΑΠΘ
Σοφία Λ.  Γερμανία Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης – ΕΚΠΑ
Αλέξανδρος Λ.  Γερμανία  Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


Leave a reply