Εξ’αποστάσεως φροντιστηριακά μαθήματα Λυκείου

10-03-20 i- Εκπαίδευση 0 comment

38

Τα εξ’ αποστάσεως φροντιστηριακά μαθήματα σήμερα με την παγκόσμια επιδημία του κορονοϊού και την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η απαγόρευση της λειτουργίας των φροντιστηρίων δεν περιλαμβάνει την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση καθώς δεν υπάρχει φυσική επαφή, συνεπώς και κίνδυνος εξάπλωσης του ιού. Έτσι όσοι μαθητές παρακολουθούν φροντιστηριακά μαθήματα εξ’αποστάσεως δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα με τα μαθήματα και την ύλη.

Γιατί να κάνει κάποιος διαδικτυακά μαθήματα στο i-Εκπαίδευση;

  • Δεν χρειάζεται μετακίνηση. Οι μαθητές παρακολουθούν το μάθημα από τον χώρο τους, μέσα από τον προσωπικό τους υπολογιστή.
  • Τα μαθήματα είναι ζωντανά. Αυτό σημαίνει ότι διεξάγονται σε πραγματικό χρόνο. Ο καθηγητής έχει άμεση επαφή και εποπτεία της τάξης και λύνει κάθε απορία των μαθητών.
  • Είναι η οικονομικότερη λύση. Τα διαδικτυακά μαθήματα προσφέρονται σε πολύ οικονομικά πακέτα διότι, ούτε ο εκπαιδευτικός, ούτε ο γονέας έχει έξοδα μετακίνησης, αλλά και γιατί όλες οι σημειώσεις παρέχονται στους μαθητές σε ηλεκτρονική μορφή μειώνοντας τα έξοδα εκτύπωσης, φωτοτυπιών, μελανιών κτλ.
  • Προσφέρεται καθημερινή υποστήριξη στον μαθητή. Το μάθημα δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση της διδακτικής ώρας. Οι καθηγητές είναι διαθέσιμοι για τυχόν απορίες και σε ώρες εκτός μαθήματος.
  • Δεν χάνεται κανένα μάθημα καθώς όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται. Έτσι ο μαθητής έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιο μάθημα που έχασε ή να ξαναδεί ένα παλιότερο μάθημα όποια στιγμή το θελήσει.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε για τα online μαθήματα Γυμνασίου – Λυκείου ή Ξένων Γλωσσών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Contact Us


Leave a reply