7

Ξένες Γλώσσες

Τα Online μαθήματα Ξένων Γλωσσών είναι ένας ακόμη τομέας στον οποίο η διαδικτυακή εκπαίδευση προσφέρει πολλές ευκολίες. Η εκμάθησή τους μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από την πλατφόρμα διαδικτυακής διδασκαλίας και την Ψηφιακή Αίθουσα Διδασκαλίας (Ψ.Α.Δ.). Τα διαδικτυακά μαθήματα θεωρούνται ως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθει κάποιος μια ξένη γλώσσα. Γι’ αυτόν τον λόγο κερδίζουν έδαφος σε αυτόν τον τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο i-Εκπαίδευση προσφέρονται Online μαθήματα Ξένων Γλωσσών από έμπειρους καθηγητές. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ανήλικους και ενήλικες. Μπορούν να καλύψουν τα επίπεδα από το αρχάριο μέχρι τα ανώτερα πτυχία πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν με εξατομικευμένο πρόγραμμα, ως ιδιαίτερο μάθημα, είτε σε γκρούπ που αποτελείται από 2-5 μαθητές. Κενές θέσεις σε γκρουπ μαθητών θα ανακοινώνονται από την σελίδα του i-Εκπαίδευση.

Οι γλώσσες που προσφέρονται καλύπτουν από το αρχάριο έως και το ανώτερο επίπεδο. Προσφέρονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Ιαπωνικά και θα προστεθούν κι άλλες. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κάθε γλώσσα ξεχωριστά στην αντίστοιχη σελίδα του site.

Η εκμάθηση των ξένων γλωσσών βασίζεται στην μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Με απλά λόγια, γίνονται ζωντανά με την ταυτόχρονη σύνδεση καθηγητή και μαθητών στην πλατφόρμα του site. Τα μαθήματα γίνονται σε ώρες και ημέρες που συναποφασίζονται από τον καθηγητή και τον μαθητή/τους μαθητές.

Στις περισσότερες ξένες γλώσσες προσφέρονται και μαθήματα “ασύγχρονης” εκπαίδευσης για το επίπεδο Α1. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα Μαθήματα στην κατηγορία “Ξένες Γλώσσες”