Μαθήματα Ισπανικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 15 Νοεμβρίου 2021

3 τμήματα για να επιλέξεις τις ώρες που σε βολεύουν

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ισπανικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι πρωινά και απογευματινά, απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ισπανικής. Στόχος η κάλυψη των επιπέδων Α1-Α2 μέχρι τον Ιούνιο.

Τα Μαθήματα ισπανικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή των μαθημάτων Ισπανικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται συνολικά 3 ώρες ζωντανού μαθήματος μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Διαθέσιμα Τμήματα:

  • Δευτέρα & Τετάρτη 11.30-13.00
  • Δευτέρα & Τετάρτη 16.00-17.30
  • Τρίτη 19.00-20.30 & Πέμπτη 20.00-21.30

Στα πρώτα μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ισπανικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα αναφερθούμε στην προφορά και σε γραμματικά φαινόμενα, τα ρήματα και αριθμούς.

Το ταξίδι σε μια από τις πιο αγαπημένες γλώσσες παγκοσμίως ξεκινάει εδώ!

Τα Online Μαθήματα Ισπανικών απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1.

Η διάρκεια του του προγράμματος Online Μαθήματα Ισπανικών είναι εως τον Ιούνιο του 2022, οι οποίες περιλαμβάνουν από 3 ώρες ζωντανού μαθήματος/ εβδομάδα και απεριόριστης πρόσβασης στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις.

Κόστος συμμετοχής για τον 1ο μήνα στα Online Μαθήματα Ισπανικών είναι 50€ αλλά για εγγραφές εως και 12 Νοεμβρίου το κόστος θα είναι 35€*

*το συνολικό ποσό των διδάκτρων του προγράμματος για την περίοδο 2021-2022 είναι 435€ το οποίο καταβάλλεται σε μηνιαίες δόσεις
Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Ισπανικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr