Μαθήματα Ισπανικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 10 Οκτωβρίου 2022

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ισπανικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ισπανικής. Στόχος η κάλυψη των επιπέδων Α1-Α2 μέχρι τον Ιούνιο.

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση προσφέρει ευελιξία διαβάσματος, απεριόριστη πρόσβαση στο υλικό μελέτης και ασκήσεις προετοιμασίας σε συνδυασμό με το έντυπο υλικό που θα σας σταλεί. Οι εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις θα σας βοηθήσουν να επιλύνεται απορίες και να δουλεύετε τον προφορικό λόγο.

Τα Μαθήματα ισπανικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στο πρόγραμμα Ισπανικών Online, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση και θα του σταλούν τα απαραίτητα βιβλία στην διεύθυνση που θα δηλώσει. Κάθε εβδομάδα θα έχει διαθέσιμο νέο υλικό μέσω της πλατφόρμας, όπου θα δίνονται οδηγίες μελέτης ασκήσεις και επιπλέον υλικό. Κάθε Δευτέρα στις 17.30-19.00 θα πραγματοποιείται ζωντανό μάθημα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή.

Κάθε μάθημα θα βιντεοσκοπείται ώστε κανείς υποψήφιος να μην χάσει κανένα μάθημα!

Στα πρώτα μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ισπανικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού.

Το ταξίδι σε μια από τις πιο αγαπημένες γλώσσες παγκοσμίως ξεκινάει εδώ!

Τα Μαθήματα Ισπανικών Online απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1-Α2

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 9 μήνες (Οκτώβριος – Ιούνιος) και στο διάστημα αυτό θα έχει καλυφθεί η ύλη των επιπέδων Α1 και Α2.

Συνολικό κόστος των μαθημάτων είναι 520€ και η αποπληρωμή του ποσού γίνεται σε μηνιαίες δόσεις των 55€*. Στο ποσό περιλαμβάνεται η αποστολή βιβλίου πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Η Α’ δόση που καταβάλλεται με την εγγραφή σας ανέρχεται στα 80€ και περιλαμβάνει τα μηνιαία δίδακτρα και την αποστολή βιβλίων.
Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Ισπανικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr