Μαθήματα Ισπανικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή βιβλίων

Έναρξη νέων μαθημάτων 19 Φεβρουαρίου 2024

Τα μαθήματα ισπανικών του i-Εκπαίδευση πραγματοποιούνται από έμπειρους καθηγητές και βασίζονται σε σύγχρονες πλατφόρμες online μάθησης με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν  απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της ισπανικής.

Η πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση προσφέρει ευελιξία διαβάσματος, απεριόριστη πρόσβαση στο υλικό μελέτης και ασκήσεις προετοιμασίας σε συνδυασμό με το έντυπο υλικό που θα σας σταλεί. Οι εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις θα σας βοηθήσουν να επιλύνεται απορίες και να δουλεύετε τον προφορικό λόγο.

Τα Μαθήματα ισπανικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στο πρόγραμμα Ισπανικών Online, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση και θα του σταλούν τα απαραίτητα βιβλία στην διεύθυνση που θα δηλώσει. Κάθε εβδομάδα θα έχει διαθέσιμο νέο υλικό μέσω της πλατφόρμας, όπου θα δίνονται οδηγίες μελέτης ασκήσεις και επιπλέον υλικό. Κάθε Δευτέρα 20.00-21.30 θα πραγματοποιείται ζωντανό μάθημα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν την ζωντανή παρουσίαση του μαθήματος.

Κάθε μάθημα θα βιντεοσκοπείται ώστε κανείς υποψήφιος να μην χάσει κανένα μάθημα!

Στα πρώτα μαθήματα οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της ισπανικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού.

Το ταξίδι σε μια από τις πιο αγαπημένες γλώσσες παγκοσμίως ξεκινάει εδώ!

Τα Μαθήματα Ισπανικών Online απευθύνονται σε αρχάριους που θέλουν να καλύψουν το επίπεδο Α1 εως τον Ιούνιο.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την μέθοδο blended learning, που συνδυάζει σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση, παρέχοντας την μέγιστη δυνατή ευελιξία, αυτονομία και αποδοτικότητα. Κάθε Δευτέρα 20.00-21.30 πραγματοποιείται ένα ζωντανό διαδικτυακό μάθημα μέσω ΖΟΟΜ με τον υπεύθυνο καθηγητή όπου παρουσιάζεται το απαραίτητο υλικό και ανατίθενται δραστηριότητες, εργασίες και υλικό μελέτης το οποίο ο υποψήφιος μελετά με τον δικό του ρυθμό μέσα στην εβδομάδα.

Συνολικό κόστος των μαθημάτων είναι 220€ το οποίο καταβάλλεται σε 4 δόσεις των 55€. Στο ποσό περιλαμβάνεται η αποστολή βιβλίου πριν την έναρξη των μαθημάτων. Οι καταβολή του ποσού και των δόσεων μπορεί να γίνει με εξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό (δες εδώ) ή με κάρτα.

Για την επιβεβαίωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η καταβολή της πρώτης δόσης που περιλαμβάνει την αποστολή βιβλίων στον χώρο σας και τα δίδακτρα του προγράμματος.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Ισπανικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr