Κερδίστε Μόρια για τον ΑΣΕΠ με μια Δεύτερη ξένη γλώσσα.

21-09-23 i- Εκπαίδευση 0 comment

Η κατοχή γνώσης ξένων γλωσσών αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό προσόν για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στο δημόσιο τομέα, ειδικότερα μέσω των προκηρύξεων που διαχειρίζεται το Ανεξάρτητο Αρχηγείο Συμβούλων Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Κάθε φορά που δημοσιεύεται μια προκήρυξη για θέση εργασίας στον δημόσιο τομέα, η κατοχή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιτυχία σας. Απλά, η γνώση των ξένων γλωσσών αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πρόσθετων μορίων στις αντίστοιχες προκηρύξεις.

 

 

 κερδίζω έξτρα μόρια 3

 

 

Αν προσπαθείτε να ενισχύσετε την υποψηφιότητά σας για μια προκήρυξη ενός δημόσιου διαγωνισμού, μια ερώτηση που πιθανότατα τριγυρνάει στο κεφάλι σας είναι πόσα μόρια δίνουν οι ξένες γλώσσες ή τι ισχύει με τη μοριοδότηση του ΑΣΕΠ για ξένες γλώσσες.

Τα πτυχία ξένων γλωσσών αποτελούν σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης για τις προσλήψεις στο δημόσιο, όπως για παράδειγμα στη Δημοτική Αστυνομία και στα δημόσια σχολεία. Επομένως, είναι σημαντικό να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε πτυχία σε ξένες γλώσσες, όπως τα μαθήματα Αγγλικών.

Για να κατανοήσουμε πιο συγκεκριμένα τον τρόπο μοριοδότησης των ξένων γλωσσών από τον ΑΣΕΠ, πρέπει να λάβουμε υπόψη το γνωστικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, για άριστη γνώση (C2) σε ξένη γλώσσα, λαμβάνετε 70 μόρια, για πολύ καλή γνώση (C1) 50 μόρια και για καλή γνώση (B2) 30 μόρια.

Για παράδειγμα, το Proficiency (C2) πιστοποιητικό θα σας προσφέρει 70 μόρια στον ΑΣΕΠ. Αν έχετε πτυχίο σε επίπεδο C2, όπως IELTS, TOEIC, OCN κ.λπ., τα μόρια θα είναι επίσης 70.

Για το επίπεδο Lower (Β2), θα λάβετε 30 μόρια στον ΑΣΕΠ.

Αυτό και μόνο, αυτόματα θα σας ανεβάσει πολλαπλές θέσεις και ενδεχομένως να σας εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση την οποία διεκδικείτε.

 

 

 

Τι γίνετε όμως με τα μόρια των αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών?

 

 κερδίζω έξτρα μόρια 1

 

Για τους εκπαιδευτικούς, όπως νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, η μοριοδότηση σε ξένες γλώσσες είναι σημαντική για την απόκτηση θέσεων στο δημόσιο σύστημα. Ανάλογα με το επίπεδο γνώσης σας, μπορείτε να λάβετε διάφορα μόρια, όπως:

 

– Για άριστη γνώση σε δύο ξένες γλώσσες (C2) θα λάβετε 7 μόρια για κάθε γλώσσα.
– Για πολύ καλή γνώση σε δύο γλώσσες (C1) θα λάβετε 5 μόρια για κάθε γλώσσα.
– Για καλή γνώση σε δύο γλώσσες (Β2) θα λάβετε 3 μόρια για κάθε γλώσσα.

Συνεπώς, είναι καλή ιδέα να εξετάσετε την απόκτηση πτυχίων σε ξένες γλώσσες όπως τα Ισπανικά ή τα Γερμανικά για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για διορισμό στο δημόσιο σύστημα.

Επιπλέον, ανάλογα με τον τύπο της θέσης και τις απαιτήσεις της προκήρυξης, η γνώση άλλων ξένων γλωσσών μπορεί επίσης να σας προσφέρει επιπλέον μονάδες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η μοριοδότηση μπορεί να διαφέρει από προκήρυξη σε προκήρυξη, και γι’ αυτό πρέπει να εξετάζετε προσεκτικά τις απαιτήσεις της κάθε προκήρυξης για τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν.

Προετοιμαστείτε σωστά, ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα γλωσσικά πτυχία, και καταβάλλετε τις προσπάθειες που απαιτούνται για να αυξήσετε τις ευκαιρίες σας στον ανταγωνιστικό χώρο των προκηρύξεων και να διασφαλίσετε την επιτυχία σας στον δημόσιο τομέα.

 

Τα «μπόνους» μόρια – Δεύτερη ξένη Γλώσσα!

 

Στην λίστα με τα τυπικά προσόντα και την εργασιακή εμπειρία που μοριοδοτούνται, προστίθενται και τα εξής:

  Επιπρόσθετα μόρια για τους κατόχους τίτλου δεύτερης γλώσσας όπως της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής ή ιταλικής γλώσσας.

Η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας από τις ανωτέρω, καθώς και η γνώση οποιοσδήποτε άλλης ξένης γλώσσας σύμφωνα με το παράρτημα γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ, βαθμολογείται με τα επιπλέον αντίστοιχα μόρια.

Επιπλέον μόρια:

Για άριστη γνώση (C2) σε ξένη γλώσσα, λαμβάνετε 70 μόρια, για πολύ καλή γνώση (C1) 50 μόρια και για καλή γνώση (B2) 30 μόρια.

Για αναπληρωτές Δασκάλους Καθηγητές

Επιπλέον μόρια:

Για άριστη γνώση σε δύο ξένες γλώσσες (C2) θα λάβετε 7 μόρια για κάθε γλώσσα.
Για πολύ καλή γνώση σε δύο γλώσσες (C1) θα λάβετε 5 μόρια για κάθε γλώσσα.
Για καλή γνώση σε δύο γλώσσες (Β2) θα λάβετε 3 μόρια για κάθε γλώσσα.

 

 

i-Εκπαίδευση: Κλείστε θέση στο κορυφαίο φροντιστήριο!

 

Επιλέξτε την επιτυχία σας σήμερα! Κλείστε θέση στο κορυφαίο φροντιστήριο i-Εκπαίδευση και απολαύστε αμέσως από τα πλούσια οφέλη που προσφέρουμε:

1. Εξαιρετική Εκπαίδευση: Επωφεληθείτε από τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους διδασκαλίας που παρέχουμε, για να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς στόχους σας.

2. Εξειδικευμένοι Καθηγητές: Οι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες στον τομέα τους και θα σας καθοδηγήσουν στην απόκτηση γνώσεων με αποτελεσματικό τρόπο.

3. Ατομική Προσέγγιση: Κάθε μαθητής είναι μοναδικός. Θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα διδασκαλίας στις ανάγκες σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε τον καλύτερο δυνατό βαθμό.

4. Συνεχής Παρακολούθηση Προόδου: Θα παρακολουθούμε την εξέλιξή σας και θα σας παρέχουμε ανατροφοδότηση, βοηθώντας σας να βελτιώνεστε συνεχώς.

5. Σίγουρη επιτυχία. Στο i-Εκπαίδευση η επιτυχία σου είναι εγγυημένη. Κάθε εξεταστική περίοδο η επιτυχία των υποψηφίων αγγίζει το 100%.

 

Μην χάνετε άλλο χρόνο! Κλείστε τώρα θέση στο i-Εκπαίδευση και ανοίξτε τον δρόμο προς την επιτυχία και την επαγγελματική ανέλιξη. Γίνε μόνιμος στο δημόσιο και εξασφάλισε μια για πάντα την επαγγελματική σου καριέρα!

 

Για ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@iekpaideysi.grLeave a reply