Νέα online τμήματα γυμνασίου σχολικού έτους 2020-2021

25-09-19 i- Εκπαίδευση 0 comment

 λήψης

Είναι κοινό μυστικό ότι τα καλά αποτελέσματα και η επιτυχία ενός μαθητή στο Λύκειο προϋποθέτουν τις σωστές γνωστικές βάσεις. Για τους εκπαιδευτικούς είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουν με μαθητές Λυκείου που έχουν πολλά κενά από το γυμνάσιο στα βασικά μαθήματα, καθώς εκτός από την ύλη της χρονιάς τους πρέπει να καλύψουν και όλες τις προηγούμενες αδυναμίες. Τελικά, το αποτέλεσμα είναι οι μαθητές λόγω έλλειψης χρόνου, όγκου της ύλης και πίεσης να μην καλύπτουν τα κενά τους και να φτάνουν ακόμη και στις πανελλήνιες με μεγάλες αδυναμίες.

Ιδιαίτερα φέτος η πανδημία της COVID-19, είχε ως συνέπεια να χαθούν εκατοντάδες ώρες μαθήματος που δημιουργούν αυξημένες, χωρίς να μπορούμε να αποκλείσουμε ακόμη μια παρόμοια κατάσταση στο άμεσο μέλλον.

Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές να κάνουν ολοκληρωμένη προετοιμασία από το γυμνάσιο.

Νέα Online τμήματα γυμνασίου

Στο i-Εκπαίδευση ξεκινάμε νέα τμήματα γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021 από 3 Οκτωβρίου σε Νεοελ. Γλώσσα, Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά, Φυσική σε ολιγομελείς ομάδες μαθητών μέχρι 5 ατομα. Κόστος συμμετοχής στο πλήρες πακέτο από 80€/μήνα

Στα online τμήματα γυμνασίου τα μαθήματα γίνονται από τον χώρο του μαθητή, ζωντανά με τους καθηγητές, μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας online διδασκαλίας του i-Εκπαίδευση που προσφέρει πλήρη διαδραστικότητα μαθητή-καθηγητή. Οι μαθητές συνδέονται με τον καθηγητή τους την προκαθορισμένη ώρα και ημέρα και το μάθημα ξεκινά!

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.grLeave a reply