Θριαμβευτικά αποτελέσματα με 100% ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων του OCN που εμπιστεύθηκαν το i-Εκπαίδευση.

21-07-23 i- Εκπαίδευση 0 comment

Οι εξετάσεις OCN αποτελούν μια σημαντική πρόκληση για όσους αναζητούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στα Αγγλικά. Στην πορεία προετοιμασίας τους, πολλοί υποψήφιοι εμπιστεύονται το i-Εκπαίδευση για να τους υποστηρίξει και να τους παράσχει τα απαραίτητα εργαλεία για την επίτευξη επιτυχίας. Και ο λόγος είναι απλός: 100% ποσοστό επιτυχίας που οδηγεί στα θριαμβευτικά αποτελέσματα των υποψηφίων του OCN.

 

 Viber 2023 07 05 17 22 02 228

Στιγμιότυπο του πίνακα με τα θριαμβευτικά αποτελέσματα

 

Ανάλυση των αποτελεσμάτων:

Ο πίνακας παραπάνω παρουσιάζει τα αποτελέσματα των υποψηφίων του OCN που εμπιστεύθηκαν το i-Εκπαίδευση για την προετοιμασία τους. Συγκεκριμένα, παρατηρούμε ένα απόλυτο ποσοστό επιτυχίας 100% το οποίο όχι μόνο πετυχαίνει αλλά σημειώνει και υψηλή βαθμολογία.

Το εντυπωσιακό ποσοστό του 100% του ποσοστού επιτυχίας αποδίδεται στην αποτελεσματικότητα του i-Εκπαίδευση καθώς με την εμπειρία που διαθέτει αλλά και τους ικανούς συνεργάτες του δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αποτυχίας. Οι υψηλές βαθμολογίες που επιτυγχάνονται αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εκπαιδευτικής εμπειρίας και την ικανότητα του i-Εκπαίδευση να προετοιμάσει τους υποψηφίους κατάλληλα για την απόκτηση της πιστοποίησης που επιθυμούν.

Το i-Εκπαίδευση αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις OCN. Με την ποιότητα της προετοιμασίας και την υποστήριξη που παρέχει, το i-Εκπαίδευση διαμορφώνει την μόνη σίγουρη επιλογή για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία για τους υποψηφίους του OCN.

 

 

i-Εκπαίδευση: Ο εγγυητής της επιτυχίας στις εξετάσεις OCN

 

Screenshot 1

Το i-Εκπαίδευση αποτελεί τον εγγυητή της επιτυχίας στις εξετάσεις OCN. Με την αναλυτική προετοιμασία, την εξειδικευμένη καθοδήγηση και τις τεχνολογικές εφαρμογές καθώς και την υποστήριξη, το i-Εκπαίδευση προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να επιτύχουν οι υποψήφιοι την επιθυμητή πιστοποίηση. Με την εξοικονόμηση χρόνου και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους, οι υποψήφιοι μπορούν να επιτύχουν την επιθυμητή επιτυχία στις εξετάσεις OCN με αυτοπεποίθηση.

 

Αναλυτική προετοιμασία:

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μια αναλυτική προετοιμασία για κάθε διάσταση των εξετάσεων OCN. Οι υποψήφιοι έχουν πρόσβαση σε περιεκτικό υλικό μάθησης, ασκήσεις και παραδείγματα εξετάσεων, που τους επιτρέπουν να εξασκηθούν και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε κάθε skill.

Τεχνολογικές εφαρμογές :

Το i-Εκπαίδευση εκμεταλλεύεται τις τεχνολογικές εφαρμογές για να παρέχει αποτελεσματική εκπαίδευση και αξιολόγηση. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε online μαθήματα, ασκήσεις και τεστ, καθώς και να λαμβάνουν αναδρομή για την πρόοδό τους και τις αδυναμίες τους. Αυτή η συνεχής ανατροφοδότηση βοηθά τους υποψηφίους να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για τις εξετάσεις.

Εξοικονόμηση χρόνου και ενίσχυση αποτελεσματικότητας:

Με το i-Εκπαίδευση, οι υποψήφιοι εξοικονομούν χρόνο και ενισχύουν την αποτελεσματικότητά τους. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες online, προσφέροντας ευελιξία και δυνατότητα προσαρμογής στο πρόγραμμα τους. Επιπλέον, η υποστήριξη που λαμβάνουν από τους εκπαιδευτές τους βοηθούν να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

 

Πληροφορίες για την Διάρκεια Προγράμματος ,το Κόστος Προγράμματος και τις Προϋποθέσεις του Προγράμματος μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ –> εδώ

 

 

Τι είναι το πτυχίο OCN και τι μου προσφέρει? 10 λόγοι να το επιλέξετε!

 

 

Η σύγχρονη εκπαίδευση αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες με την έλευση της ψηφιακής εποχής. Ένα παράδειγμα αυτής της πρωτοποριακής προσέγγισης είναι οι εξετάσεις OCN.

 

 

Χαμηλότερα Δίδακτρα:

Οι εξετάσεις OCN προσφέρουν χαμηλότερα δίδακτρα σε σύγκριση με παραδοσιακά συστήματα εξέτασης. Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες και πιστοποιήσεις.

Έκδοση αποτελεσμάτων σε λίγες μέρες:

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις OCN έχουν την ευκαιρία να λάβουν τα αποτελέσματά τους σε λίγες μέρες από την ολοκλήρωση των εξετάσεων. Αυτό επιτρέπει στους υποψηφίους να επικεντρωθούν γρήγορα στην επόμενη φάση της εκπαίδευσής τους κσι να διεκδικήσουν τον επόμενο στόχο τους.

Συμψηφισμός των 4 skills:

Οι εξετάσεις OCN αναγνωρίζουν και αξιολογούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες σε τέσσερις βασικές διαστάσεις: Listening, Speaking, Writing και Reading. Αυτός ο συμψηφισμός των 4 skills διευκολύνει και σφραγίζει την επιτυχία καθώς δεν απαιτείται η άριστη γνώση σε όλους τους τομείς αρκεί να δώσουμε έμφαση στους τομείς που είσαι ήδη καλός.

Online Εξέταση 9 φορές τον χρόνο:

Οι εξετάσεις OCN πραγματο- ποιούνται online και διατίθενται σε επαναλα- μβανόμενη βάση. Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι έχουν την ευελιξία να επιλέξουν την κατάλληλη στιγμή για την εξέταση και να προσαρμόσουν το πρόγραμμα σπουδών τους ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Δωρεάν επανεξέταση:

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των εξετάσεων OCN είναι η δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης. Αν ένας υποψήφιος δεν επιτύχει στην αρχική του εξέταση, έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει την εξέταση χωρίς να καταβάλει επιπλέον δίδακτρα. Αυτό επιτρέπει στους υποψηφίους να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να επιτύχουν.

 

Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ:

Οι εξετάσεις OCN έχουν αναγνωριστεί από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Αυτή η αναγνώριση δίνει στους υποψηφίους τη βεβαιότητα ότι η πιστοποίηση που αποκτούν από τις εξετάσεις OCN έχει σημαντική αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικές ευκαιρίες και προκηρύξεις θέσεων.

Βάση επιτυχίας είναι το 50%:

Η βάση επιτυχίας των εξετάσεων OCN είναι ορισμένη στο 50%. Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι αν έχουν την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία δεν θα αποτύχουν στις εξετάσεις .

Προφορική εξέταση 6 λεπτών:

Μια ξεχωριστή πτυχή των εξετάσεων OCN είναι η προφορική εξέταση που διαρκεί 6 λεπτά. Αυτή η εξέταση αξιολογεί τις δεξιότητες προφορικής επικοινωνίας και την ικανότητα να παρουσιάσει κανείς τις γνώσεις του με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση.

Ευέλικτο πρόγραμμα προετοιμασίας:

Οι υποψήφιοι που ετοιμάζονται για τις εξετάσεις OCN έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα προετοιμασίας. Με online μαθήματα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μαθήματα, εργαστήρια και υλικό μάθησης κατάλληλα για τις ανάγκες τους και το χρονοδιάγραμμά τους.

 

Απεριόριστη πρόσβαση και επαναλήψεις μαθημάτων:

Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στις εξετάσεις OCN έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε μαθήματα και τη δυνατότητα να επαναλάβουν τα μαθήματα όσες φορές χρειαστεί. Αυτό τους επιτρέπει να προσαρμόσουν τον ρυθμό της μάθησής τους στις ατομικές ανάγκες τους και να διασφαλίσουν την πλήρη κατανόηση των ύλης.

Οι εξετάσεις OCN προσφέρουν μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην εκπαίδευση και τις πιστοποιήσεις. Με τα χαμηλότερα δίδακτρα, τη δυνατότητα έκδοσης αποτελεσμάτων σε λίγες μέρες, τον συμψηφισμό των 4 skills, την online εξέταση 9 φορές τον χρόνο και τη δωρεάν επανεξέταση, παρέχουν μια ευέλικτη και προσβάσιμη διαδικασία πιστοποίησης. Η αναγνώριση από το ΑΣΕΠ ενισχύει την αξιοπιστία των εξετάσεων, ενώ η προφορική εξέταση και η απεριόριστη πρόσβαση σε μαθήματα προσφέρουν μια πλούσια και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Οι εξετάσεις OCN ανοίγουν τις πόρτες για επαγγελματική ανάπτυξη και ευκαιρίες σε μια εποχή που η γνώση και οι δεξιότητες αποτελούν κλειδί για την επιτυχία.

 

Για ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@iekpaideysi.grLeave a reply