Νέα Τμήματα για ECDL Online – Προετοιμαστείτε για όλες τις Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

10-01-19 i- Εκπαίδευση 0 comment

26

ECDL Μαθήματα Online - ολιγομελή τμήματα

Έναρξη μαθημάτων Φεβρουάριος 2019

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα ECDL online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ανήλικους και ενήλικες και θα είναι ολιγομελή. (εως 4 ατόμων)

Τα μαθήματα γίνονται ζωντανά, μέσα από το site μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ, κάμερα και ακουστικά.

Διάρκεια μαθημάτων

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 24 ώρες και καλύπτουν τις 3 ενότητες του ECDL Core (Word, Excel, Internet & Outlook). Η διάρκεια της διδακτικής ώρας είναι 60 λεπτά και το πρόγραμμα που ακολουθείται είναι 4 ώρες/εβδομάδα (2 φορές/εβδομάδα από 2 ώρες). Για έγκαιρη εγγραφή (εως 31 Ιανουαρίου) δίνεται επιπλέον έκπτωση 10%

Ώρες Αναλυτικά:

Word:        10 ώρες

Excel:         8 ώρες

Internet:    6 ώρες

Τα μαθήματα των 3 Ενοτήτων καλύπτουν πλήρως όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 

877085608

Κόστος για τα μαθήματα ECDL online

Το κόστος για τα Online Μαθήματα ECDL των 3 Ενοτήτων (Word, Excel, Internet & Outllok) είναι 180€ και καλύπτει 100% το κομμάτι της διδασκαλίας και προετοιμασίας των υποψηφίων.

Ακόμη παρέχονται έξτρα σημειώσεις και τεστ προσομοίωσης χωρίς άλλη χρέωση.

Τέλος, η εγγραφή στα μαθήματα του i-Εκπαίδευση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Μήπως προτιμάτε ιδιαίτερο μάθημα ECDL;

Αν θέλετε να αποκτήσετε το ECDL και να κάνετε μαθήματα Online, αλλά προτιμάτε αυτό να γίνει στους δικούς σας χρόνους, τότε επιλέξτε ένα από τα 3 πακέτα ECDL που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και έχετε έκπτωση 10%.

Κάθε μάθημα βιντεοσκοπείται!

Στο i-Εκπαίδευση δεν μπορείς να χάσεις μάθημα! Όλα τα ζωντανά μαθήματα που προσφέρουμε βιντεοσκοπούνται και παραμένουν στο αρχείο των μαθητών. Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα, στα τμήματα ECDL, αυτό θα είναι διαθέσιμο για σας μέσα σε λίγες ώρες στον λογαριασμό σας.

Contact Us

Επικοινωνήστε μαζί μας

210.300.7503 – 6981072600

email: info@iekpaideysi.gr

Κέντρο Διαδικτυακής Εκπαίδευσης

i-Εκπαίδευση

Τερψιχόρης 3, Βάρη, 16672Leave a reply