Νέα τμήματα για τα online μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου 2019-2020

10-08-19 i- Εκπαίδευση 0 comment

Νέα τμήματα Γυμνασίου-Λυκείου

Η σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγο. Το i-Εκπαίδευση, για 7η συνεχή χρονιά, πρωτοπόρος στην online διδασκαλία, είναι εδώ για όλους τους μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Οι εγγραφές των μαθητών για τα νέα τμήματα της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020 ξεκίνησαν. Τα μαθήματα Γυμνασίου, Α΄ και Β΄ Λυκείου ξεκινούν 9 Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα Γ΄ Λυκείου για την προετοιμασία πανελληνίων ξεκινούν και πάλι 2 Σεπτεμβρίου.

14318201 Ml

Τα μαθήματα γίνονται με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Ο κάθε μαθητής δεν χρειάζεται να μετακινηθεί. Το μάθημα γίνεται στον χώρο του μέσω της ειδικής πλατφόρμας διδασκαλίας του i-Εκπαίδευση που ενσωματώνεται στην προσωπική του σελίδα. Τα τμήματα είναι αποκλειστικά ολιγομελή (συνήθως εως 4 ατόμων) ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι ουσιαστική.

Κόστος μαθημάτων

Το κόστος των μαθημάτων ποικίλει ανάλογα με την βαθμίδα και των αριθμό μαθημάτων. Το i-Εκπαίδευση προσφέρει εκπτώσεις για εγγραφή 2 μαθητών της ίδιας οικογένειας και επιπλέον, προσφέρονται μεγαλύτερες εκπτώσεις, με το πρόγραμμα μειωμένων διδάκτρων, για μόνιμους κατοίκους νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών και οικογένειες που πληρούν τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Ακόμη για όσους ενδιαφέρονται προσφέρεται η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος με εξατομικευμένο πρόγραμμα πάνω στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αν θέλετε να ενταχθείτε στα νέα τμήματα του i-Εκπαίδευση και να γνωρίσετε την εμπειρία του διαδικτυακού μαθήματος, επικοινωνήστε μαζί μας. Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ένα ΔΩΡΕΑΝ μάθημα παρουσίασης της πλατφόρμας μας και να συζητήσουμε για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Συμπληρώνοντας την φόρμα δεν έχετε καμία δέσμευση απ την πλευρά σας. Εμείς όμως δεσμευόμαστε ότι θα σας παρέχουμε την πληρέστερη εμπειρία online διδασκαλίας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα μαθήματα, το κόστος και τα τμήματα του “i-Εκπαίδευση” επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.300.7503 ή στο 6981072600 ή απευθείας στο email μας info@iekpaideysi.grLeave a reply