ΔΩΡΕΑΝ Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Αυτοδιερεύνησης για μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου

13-05-20 i- Εκπαίδευση 1 comment

Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Αυτοδιευρεύνησης

Η επιλογή της κατεύθυνσης στο Γενικό Λύκειο είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας μαθητής. Χρειάζεται μεγάλος βαθμός αυτογνωσίας και σωστή καθοδήγηση που πολλές φορές οι γονείς δεν μπορούν να προσφέρουν.

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όσους μαθητές, που θα βρίσκονται από τον Σεπτέμβριο του 2021 στην Α΄ και Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου, το επιθυμούν ένα εξειδικευμένο τεστ ΑΥΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ για να βοηθηθούν στην επιλογή της κατεύθυνσης που θα επιλέξουν.

Τί είναι το Τεστ Αυτοδιερεύνσης;

Το τεστ Αυτοδιερεύνησης είναι ένα ψυχομετρικό τεστ, με απλή μορφή ερωτήσεων, που συνδυάζει τα στοιχεία της προσωπικότητας του μαθητή, τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες και τις αντιστοιχεί με τα τέσσερα (4) επιστημονικά πεδία του Γενικού Λυκείου. Έτσι προκύπτει ο βαθμός ταύτισης του μαθητή με αυτά.

Πώς μπορώ να κάνω το τεστ ΑΥΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ;

Η διαδικασία συμμετοχής στο τεστ Αυτοδιερεύνησης είναι απλή και δωρεάν.

  1. Συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω με τα στοιχεία του μαθητή και του κηδεμόνα.
  2. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε θα λάβετε μέσα σε 24 ώρες ένα link και οδηγίες για την σύνδεσή σας στο τεστ.
  3. Ο μαθητής θα πρέπει να συμπληρώσει το τεστ απαντώντας στις ερωτήσεις απερίσπαστος και μόνος, για να έχουμε αξιόπιστα αποτελέσματα.
  4. Αφού απαντήσει ο μαθητής στις ερωτήσεις, ολοκληρώνει το τεστ και λαμβάνει τα αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά στο email του.

Τα αποτελέσματα του τεστ περιλαμβάνουν την προσωπική έκθεση που προκύπτει, τον βαθμό ταύτισης της προσωπικότητας και των ενδιαφερόντων του μαθητή σε κάθε ένα από τα αντίστοιχα Επιστημονικά Πεδία, καθώς και επικαιροποιημένο κατάλογο με τις σχολές και τα τμήματα που αντιστοιχούν σε κάθε Πεδίο.

Screenshot 1

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εγγραφή και ερωτήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

210.897.0397 και 6981072600

ή μέσω email στο info@iekpaideysi.grDiscussion

  • Ιωαννα

    δεν ξέρω τι να σπουδάσω

    13-05-20 Απάντηση

Leave a reply