Ολοκληρωμένη προετοιμασία το μυστικό για την επιτυχία στις πανελλήνιες

15-08-20 i- Εκπαίδευση 0 comment

HR Site.2

Η σωστή προετοιμασία των πανελληνίων

Τα τελευταία χρόνια μέχρι και σήμερα παρατηρείται μια μεγάλη πτώση στην συμμετοχή μαθητών σε φροντιστηριακά μαθήματα Α΄ και Β΄ Λυκείου. Αυτό είναι σαφώς λογικό λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών και των δυσκολιών που πέρασαν και περνούν οι ελληνικές οικογένειες, δημιούργησε όμως και πολλές αρνητικές συνέπειες και στους μαθητές και γενικότερα στην εκπαίδευση.

Το κυριότερο πρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές των φροντιστηρίων για όσους επιλέγουν να προετοιμαστούν μόνο στην Γ΄ Λυκείου, είναι η έλλειψη χρόνου για να καλυφθεί η απαραίτητη ύλη. Διότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν κενά στις γνώσεις των μαθητών από τις πρώτες τάξεις του Λυκείου και σε μερικές περιπτώσεις από το γυμνάσιο. Αν αυτά τα κενά δεν καλύπτονται εγκαίρως, τότε ο χρόνος της Γ΄ Λυκείου με την τόσο μεγάλη ύλη και τις πολλαπλές απαιτήσεις, δεν επαρκεί επ’ουδενί.

Εμείς στο i-Εκπαίδευση, με 8 χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στην διαδικτυακή εκπαίδευση, φροντίζουμε για την πλήρη προετοιμασία των μαθητών μας από νωρίς και κατανοούμε πλήρως την οικονομική κατάσταση πολλών οικογενειών. Γι’  αυτό και προσφέρουμε μεγάλες εκπτώσεις στα δίδακτρα της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Α΄ Λυκείου

Στην Α΄ Λυκείου στόχος μας είναι να εντάξουμε τον μαθητή στην λογική και τις απαιτήσεις του Λυκείου, στηρίζοντάς τον και βοηθώντας τον σε όλα τα βασικά μαθήματα, ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή κατεύθυνσης για τον ίδιο. Για έγκαιρη εγγραφή για το σχολικό έτος 2020-2021 ο μαθητής έχει 50% έκπτωση στα δίδακτρα Α΄ Λυκείου.

Β΄ Λυκείου

Στην Β΄ Λυκείου αρχίζουμε ουσιαστικά την προετοιμασία των πανελληνίων. Ανάλογα με την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει οι μαθητές εστιάζουμε αποκλειστικά στα μαθήματα που μας είναι απαραίτητα για τις πανελλήνιες εξετάσεις, Επίσης, μέσα στο ωρολόγιο πρόγραμμα εντάσσονται και μαθήματα που αφορούν την ύλη της Γ΄ Λυκείου για να έχει ο μαθητής μας τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας. Για έγκαιρη εγγραφή για το σχολικό έτος 2020-2021 στην Β΄ Λυκείου ο μαθητής έχει έκπτωση 50% για τα δίδακτρα.

Τέλος, προσφέρουμε σε όλους μας τους μαθητές ΔΩΡΕΑΝ τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού-Αυτοδιερεύνισης για να τους βοηθήσουμε να επιλέξουν την κατεύθυνση που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και τις κλίσεις τους.

Ειδικά φέτος με την αβεβαιότητα που έχει προκαλέσεις ο COVID-19 το i-Εκπαίδευση σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και οικονομική λύση καθώς εδώ και 8 χρόνια φέρνει:

Ένα ολόκληρο φροντιστήριο στο σπίτι σας

Όπου κι αν μένει ο μαθητής έχει το i-Εκπαίδευση φέρνει τους πιο έμπειρους καθηγητές στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στον χώρο σας.Leave a reply