Μαθήματα Γερμανικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 13 Νοεμβρίου 2023

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα γερμανικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της γερμανικής.

Τα Μαθήματα γερμανικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στον Α΄ Κύκλο των μαθημάτων Γερμανικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται συνολικά 3 ώρες ζωντανού μαθήματος (Δευτέρα 19.00-20.30 και Πέμπτη 20.00-21.30), μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της γερμανικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα αναφερθούμε στην προφορά και σε γραμματικά φαινόμενα, τα ρήματα και αριθμούς.

Τα Μαθήματα Γερμανικών Online απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο Α1-Α2

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 9 μήνες (Οκτώβριος – Ιούνιος) και στο διάστημα αυτό θα έχει καλυφθεί η ύλη των επιπέδων Α1 και Α2.

Συνολικό κόστος των μαθημάτων είναι 495€ και η αποπληρωμή του ποσού γίνεται σε μηνιαίες δόσεις των 55€. Στο ποσό περιλαμβάνεται η αποστολή βιβλίου πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Γερμανικών Online του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr