Μαθήματα Κινεζικών Online - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων 8 Οκτωβρίου 2022

Το i-Εκπαίδευση προσφέρει μαθήματα κινεζικών online με την μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους, χωρίς προηγούμενη γνώση της κινεζικής.

Τα Μαθήματα Κινεζικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας, από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Online Μαθήματα Κινεζικών του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr

Με την εγγραφή του στα Μαθήματα Κινεζικών, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Μία φορά την εβδομάδα (κάθε Σάββατο στις 15.00) διεξάγεται ένα ζωντανό μάθημα διάρκειας 2 ωρών, μέσω της πλατφόρμας Zoom, όπου οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν και μπορούν να ρωτάνε ζωντανά τον καθηγητή. Η βιντεοσκόπηση του μαθήματος, οι σημειώσεις καθώς και νέες ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης αναρτώνται στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα.

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της Κινεζικής γλώσσας, εστιάζοντας στη γραφή, απλούς διαλόγους και βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα εμβαθύνουμε στα φαινόμενα, τα ρήματα, καθώς και στα ιδεογράμματα.

Το ταξίδι στην άπω Ανατολή ξεκινάει εδώ!

Τα Online Μαθήματα Κινεζικών απευθύνονται στο αρχάριο επίπεδο HSK1

Η διάρκεια του του προγράμματος Online Μαθήματα Κινεζικών είναι εως τον Ιούνιο του 2023. Περιλαμβάνουν από 2 ώρες ζωντανού μαθήματος και απεριόριστης πρόσβασης στις βιντεοσκοπήσεις το υλικό και τις ασκήσεις.

Επιπλέον, κάθε υποψήφιος παραλαμβάνει βιβλία και υλικό που θα χρειαστεί για τα μαθήματα

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης του επιπέδου HSK1. Μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για μεγαλύτερα επίπεδα.

Κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας είναι 520€. Σε αυτό περιλαμβάνεται η συμμετοχή στα ζωντανά online μαθήματα,  πρόσβαση στην πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση και η αποστολή όλων των απαραίτητων βιβλίων.

Η αποπληρωμή του ποσού μπορεί να γίνει μέχρι και σε 9 μηνιαίες δόσεις. Η πρώτη δόση 70€ γίνεται κατά την εγγραφή και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της στέλνονται στον ενδιαφερόμενο κωδικοί για την πλατφόρμα και τα απαραίτητα βιβλία. Η καταβολή του υπόλοιπου ποσού μπορεί να γίνει σε μηνιαίες δόσεις των 50€.