Πιστοποιήσεις ΕΣΥΔ με Παγκόσμια Αναγνώριση!

Πιστοποιήσου ως Υπάλληλος Κρατήσεων Ξενοδοχείου -
Επόμενη εξέταση 6 Απριλίου 2024

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της φιλοξενίας, η εξειδίκευση και η επαγγελματική ανάπτυξη είναι κλειδιά για επιτυχία. Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, παρέχουμε έναν πρωτοποριακό και εξατομικευμένο μαθησιακό πόρο για όσους επιθυμούν να εξελιχθούν σε εξειδικευμένους υπαλλήλους κρατήσεων ξενοδοχείου.

Το μάθημα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω στις βασικές και προχωρημένες δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση κρατήσεων σε ξενοδοχειακές μονάδες, ενισχύοντας τις επαγγελματικές προοπτικές σας σε έναν ανταγωνιστικό τομέα. Το μάθημα πραγματοποιείται διαδικτυακά με ασύγχρονο τρόπο και παρέχει την μέγιστη ευελιξία.

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν και να λάβουν την πιστοποίηση από τον ΕΣΥΔ, η οποία επιβεβαιώνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα των κρατήσεων ξενοδοχείων. Αυτή η πιστοποίηση, η οποία έχει ισχύ για δέκα (10) χρόνια, μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες στην καριέρα σας.

Εγγραφείτε σήμερα και κάντε το επόμενο βήμα προς μια επιτυχημένη καριέρα στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Πιστοποιήσεις ΕΣΥΔ

To i-Εκπαίδευση σε συνεργασία με την GlobalCert προσφέρουν πιστοποιήσεις επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) σε μία πληθώρα επαγγελματικών πεδίων.

Τα πιστοποιητικά αυτά είναι ισότιμα αναγνωρισμένα από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι έχουν διάρκεια ισχύος 10 έτη. 

Η παραπάνω αναγνώριση – μέσω διμερών συμφωνιών – επεκτείνεται αυτόματα σε παγκόσμια κλίμακα στις βιομηχανικά αναπτυγμένες χώρες (Η.Π.Α., Καναδάς, Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία κ.λπ.) καθιστώντας τα πιστοποιητικά αυτά παγκοσμίως αναγνωρισμένα.

Οι Πιστοποιήσεις στηρίζονται σε έτοιμα σχήματα – demo (ανά ειδικότητα) και απευθύνονται σε:

  • Άτομα που κατέχουν επαγγελματικές δεξιότητες και θέλουν να τις πιστοποιήσουν για να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό με παγκόσμια αναγνώριση και διεθνές κύρος.
  • Άτομα που δεν έχουν κάποια επαγγελματική δεξιότητα ή κάποιο τίτλο σπουδών και θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιημένες επαγγελματικές γνώσεις μετά από εκπαίδευση.

Οι εξετάσεις γίνονται μηνιαία ανα ειδικότητα και διεξάγονται διαδικτυακά με την μέθοδο της τηλε-επιτήρησης. Περιλαμβάνει αποκλειστικά ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και η βάση επιτυχίας είναι το 70%. Δίνεται δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.

Δείτε δείγμα της πιστοποίησης εδώ