Μαθήματα Γαλλικών eLearning - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Έναρξη νέων μαθημάτων

Η νέα εποχή στην εκμάθηση γαλλικών! Ο πιο σύγχρονος και εύκολος τρόπος να μάθει κανείς γαλλικά.

Τα μαθήματα Γαλλικών eLearning πραγματοποιούνται στους δικούς σας ρυθμούς, με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης!

Τα Μαθήματα γαλλικών γίνονται μέσω της e-Learning πλατφόρμας μας με υλικό απλό και κατανοητό που δημιουργήθηκε από έμπειρους καθηγητές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες χειρισμού του υπολογιστή. Μόνο μια αξιόπιστη σύνδεση ιντερνετ.

Με την εγγραφή του στον Α΄ Κύκλο των μαθημάτων Γαλλικών eLearning, κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει κωδικούς για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα e-Learning του i-Εκπαίδευση. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ανοίγει και μια νέα ενότητα, με νέο υλικό για μελέτη και ασκήσεις εμπέδωσης και κατανόησης των φαινομένων της γλώσσας.

Η δημιουργία του υλικού βασίζεται στις αρχές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και η μελέτη του πραγματοποιείται όποιες ώρες και ημέρες επιλέγει ο ίδιος ο εκπαιδευόμενος.

Στον Α΄ Κύκλο οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τα βασικά χαρακτηριστικά της γαλλικής γλώσσας, προφορά βασικό, λεξιλόγιο βασικά χαρακτηριστικά της γραμματικής και του συντακτικού. Στους επόμενους κύκλους θα αναφερθούμε στην προφορά και σε γραμματικά φαινόμενα, τα ρήματα και αριθμούς.

Το ταξίδι στην πιο ρομαντική γλώσσα ξεκινάει εδώ!

Τα Μαθήματα Γαλλικών eLearning ξεκινούν από το αρχάριο επίπεδο Α1 και διαιρούνται σε κύκλους μαθημάτων που διαρκούν 5 εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί το επίπεδο Α1.

Κάθε Κύκλος αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου ώστε να εξασφαλίζεται η ροή των μαθημάτων. Για να ολοκληρώσει κάποιος υποψήφιος έναν Κύκλο μαθημάτων και να προχωρήσει στον επόμενο πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία μια γραπτή εξέταση πάνω στα γραμματικά, συντακτικά φαινόμενα που διδάχθηκε στα μαθήματα που προηγήθηκαν.

Κόστος για την συμμετοχή στον 1ο κύκλο Μαθήματα Γαλλικών eLearning είναι 50€ αλλά μπορείτε να αποκτήσετε τον Α΄ Κύκλο μαθημάτων για λίγες μέρες ακόμη με 19€ και κάθε επόμενος 25€, ως προσφορά γνωριμίας.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα για τα Μαθήματα Γαλλικών του i-Εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.897.0397 και 6981072600 ή μέσω email στο info@iekpaideysi.gr