Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Βαθμολόγησης Παραγωγής Λόγου Νέων Ελληνικών Γ’  Λυκείου

18 Φεβρουαρίου @ 11:00 πμ - 2:00 μμ

ισπανικών

To i-Εκπαίδευση διοργανώνει νέο Διαδικτυακό Σεμινάριο με τίτλο “Σεμινάριο Βαθμολόγησης Παραγωγής Λόγου Νέων Ελληνικών Γ’  Λυκείου”. Το σεμινάριο στοχεύει στην εκπαιδευτική υποστήριξη των φιλολόγων που διδάσκουν το μάθημα των Νέων Ελληνικών και θέλουν να μάθουν την ορθή μεθοδολογία διόρθωσης των γραπτών, μέσα από πραγματικές ρουμπρίκες βαθμολόγησης.

Σεμινάριο Βαθμολόγησης Παραγωγής Λόγου Νέων Ελληνικών Γ' Λυκείου

Το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από πολλές αλλαγές και αυτό έχει προκαλέσει σύγχυση τόσο σε μαθητές όσο και εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα. Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι φιλόλογοι που προετοιμάζουν μαθητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ’  Λυκείου σε ότι αφορά την διόρθωση του γραπτού των μαθητών, καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες πολλές φορές πληροφορίες.

To i-Εκπαίδευση διοργανώνει το επιμορφωτικό “Σεμινάριο Βαθμολόγησης Παραγωγής Λόγου Νέων Ελληνικών Γ’  Λυκείου” στο οποίο η φιλόλογος Παπουλη Κατερίνα, θα αποκωδικοποιήσει τις αλλαγές που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιάσει και θα σχολιάσει τη ρουμπρίκα βαθμολόγησης και θα επεξηγήσει τις οδηγίες του ΙΕΠ για τη βαθμολόγηση των γραπτών. Ακόμη, θα υπάρξει υποδειγματική διόρθωση και βαθμολόγηση μαθητικών γραπτών .

Κρατήστε θέση τώρα

Τι θα δούμε στο σεμινάριο ``Σεμινάριο Βαθμολόγησης Παραγωγής Λόγου Νέων Ελληνικών Γ' Λυκείου``

Στo διαδικτυακό σεμινάριο «Σεμινάριο Βαθμολόγησης Παραγωγής Λόγου Νέων Ελληνικών Γ’ Λυκείου» θα ασχοληθούμε:

  • Με τις αλλαγές στο μάθημα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια
  • Με την παρουσίαση και τον σχολιασμό της ρουμπρίκας βαθμολόγησης
  • Με την επεξήγηση των οδηγιών του ΙΕΠ για βαθμολόγηση των γραπτών
  • Θα γίνει υποδειγματική διόρθωση και βαθμολόγηση μαθητικών γραπτών

 

Το σεμινάριο συνιστάται για:

 • φιλολόγους που διδάσκουν το μάθημα των Λατινικών και εργάζονται στη δημόσια ή ιδιωτική εκπαίδευση
 • Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
 • Φοιτητές Φιλολογικών σχολών

Εισηγητρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Παπούλη Κατερίνα, φιλόλογος

Διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3 ώρες και κατά την διεξαγωγή του οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα στους εισηγητές.

Κόστος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι 45€ (40€ φοιτητικό/ανέργων).

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παρέχεται δωρεάν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης το οποίο θα σταλεί ηλεκτρονικά στους συμμετέχοντες

Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone και κατά την διάρκειά του υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Ακόμη κάθε ενότητα θα βιντεοσκοπηθεί και η βιντεοσκόπηση θα είναι διαθέσιμη για 2 μήνες μετά το τέλος του.

Περισσότερες Λεπτομέρειες

Η Κατερίνα Παπούλη είναι φιλόλογος, με 17ετή διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια Μ. Ε. στην περιοχή της Αττικής. Έχει διατελέσει διευθύντρια Σπουδών και ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του μαθήματος της Νεοελληνικής Ιστορίας Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών σε καταξιωμένα φροντιστήρια Μ.Ε. της Αθήνας, επί σειρά ετών και έχει ασχοληθεί με την επιμέλεια των επίσημων απαντήσεων των θεμάτων των πανελληνίων εξετάσεων στο εν λόγω μάθημα.

Έχει δημοσιεύσει στον ημερήσιο τύπο κατά το παρελθόν και επί σειρά ετών διάφορα προτεινόμενα θέματα και ενδεικτικές απαντήσεις στο μάθημα της Ιστορίας Προσανατολισμού (Ένθετο “Παιδεία”, Έθνος).

Είναι κάτοχος Μ.Α. στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο) και Εξειδικευμένης Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης στη Μελέτη και Επεξεργασία των Μαρτυριών (“Οι πηγές του Ιστορικού: Ερευνώντας την Ελληνική Ιστορία του 20ου αιώνα, ΕΚΠΑ, e- learning).

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πατρών (ειδίκευση κλασικών σπουδών)

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης - Βιντεοσκόπηση

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο θα σταλεί ηλεκτρονικά.

Το σεμινάριο θα βιντεοσκοπείται και θα σταλεί σε όλους όσους δηλώσουν συμμετοχή, ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να συνδεθούν κατά την ώρα διεξαγωγής του. Η βιντεοσκόπηση θα είναι διαθέσιμη για 2 μήνες μετά το τέλος του.

Κρατήστε θέση τώρα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Φεβρουαρίου
Ώρα:
11:00 πμ - 2:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

πλατφόρμα i-Εκπαίδευση
Ελλάδα

Διοργανωτής

i-Εκπαίδευση
Phone
210.897.0397 - 6981072600
Email
info@iekpaideysi.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής