Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Online Διαγώνισμα Προσομοίωσης Πανελλαδικών στην Έκθεση

16/05/2019 @ 4:00 μμ - 7:00 μμ

Online Διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών 2019

Για όσους έχουν περάσει από την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων ως μαθητές, είναι γνωστό ότι η εξέταση ενός μαθήματος με αυτό το σύστημα είναι πολύ ιδιαίτερη και δεν έχει καμία σχέση με τις εξετάσεις ή τα διαγωνίσματα εντός του σχολείου. Οι μαθητές λοιπόν που καλούνται να γράψουν στις πανελλήνιες δεν είναι σε πολλές περιπτώσεις εξοικειωμένοι με τις απαιτήσεις, την δυσκολία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν ένα γραπτό οι βαθμολογητές.

Το i-Εκπαίδευση έχοντας πάντα μέριμνα να βοηθήσει μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται και να καλύψει το «χάσμα» μεταξύ των μαθητών μεγάλων αστικών κέντρων και επαρχίας, διοργανώνει εξετάσεις προσομοίωσης πανελληνίων online για τα μαθήματα της Έκθεσης και των Αρχαίων Ελληνικών.

Πώς θα γίνει η εξέταση;

Οι μαθητές κάνουν την εγγραφή τους επιλέγοντας μάθημα και τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες. Ο μαθητής θα λάβει ένα ενημερωτικό email με έναν σύνδεσμο (link) από την πλατφόρμα μας όπου θα μπορεί να συνδεθεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

Η εξέταση γίνεται διαδικτυακά από τον χώρο σας με την χρήση υπολογιστή, τάμπλετ ή και smartphone. Η διάρκεια της κάθε εξέτασης είναι 3 ώρες, πάνω σε θέματα της ύλης του αντίστοιχου μαθήματος. Η δομή των θεμάτων ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το Νέο Σύστημα Εξετάσεων. Ο μαθητής παραλαμβάνει ηλεκτρονικά τα θέματα στην αρχή της εξέτασης και ξεκινάει να δίνει τις απαντήσεις στο τετράδιό του. Μόλις ολοκληρώσει τις απαντήσεις του σκανάρει ή φωτογραφίζει τις σελίδες του τετραδίου του και στέλνει τις εικόνες με email στο info@iekpaideysi.gr μαζί με το ονοματεπώνυμό του κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι έμπειροι καθηγητές του i-Εκπαίδευση θα ελέγξουν τις απαντήσεις κάθε μαθητή, θα αξιολογήσουν και θα βαθμολογήσουν το γραπτό. Οι βαθμολογία με τις επισημάνσεις κάθε γραπτού θα σταλούν στο email που έχει δηλώσει ο μαθητής κατά την εγγραφή του μέσα σε 3-5 ημέρες.

Πηγαίνω σε φροντιστήριο/ Κάνω ιδιαίτερα κάπου αλλού. Μπορώ να λάβω μέρος στην online εξέταση;

Στις εξετάσεις προσομοίωσης του i-Εκπαίδευση μπορεί να πάρει μέρος ο κάθε μαθητής, είτε παρακολουθεί μαθήματα μαζί μας διαδικτυακά, είτε οπουδήποτε αλλού.

Επιπλέον είναι μια καλή ευκαιρία για τον κάθε μαθητή να δοκιμάσει τον εαυτό του σε μια διαφορετική διαδικασία εξέτασης, όπου θα βαθμολογηθεί από καθηγητές με τους οποίους δεν υπάρχει η προσωπική επαφή, όπως ακριβώς συμβαίνει και στις πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτό θα αποτελέσει μια καλή εμπειρία για όλους τους υποψήφιους των φετινών πανελλαδικών, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να βελτιώσουν την απόδοσή τους μέχρι τις εξετάσεις.

Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις

Το πρόγραμμα των εξετάσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Για το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας – Έκθεσης

  • Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 -16.00 – 19.00

Για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών Προσανατολισμού

Για όσους μαθητές θέλουν να εξεταστούν σε διαφορετικές ημέρες και ώρες, αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης μαζί μας (επικοινωνήστε εδώ)

Το κόστος της κάθε τρίωρης εξέτασης είναι 15€ για κάθε υποψήφιο. Κάθε μαθητής μπορεί να επιλέξει να συμμετάσχει σε όσες online εξετάσεις προσομοίωσης πανελληνίων επιθυμεί, καθώς για κάθε εξέταση τα θέματα θα είναι διαφορετικά.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να εξεταστούν σε διαφορετικές ημέρες και ώρες από τις προκαθορισμένες το κόστος εξέτασης ανέρχεται στα 30€. Σε αυτή την περίπτωση η επιλογή ημέρας και ώρας θα πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννόησης.

Ο μαθητής, κατά την διάρκεια της εξέτασης, θα πρέπει να έχει μαζί του ένα καθαρό τετράδιο ή κόλλες αναφοράς και στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρο. Είναι προφανές ότι η χρήση βιβλίων και βοηθημάτων την στιγμή της εξέτασης ακυρώνει την ίδια την διαδικασία.

Ακόμη, συνίσταται να βρίσκεται σε ένα χώρο ήσυχο, χωρίς πράγματα που μπορούν να του αποσπάσουν την προσοχή.

Ένας μαθητής που έχει κάνει κράτηση θέσης για κάποιο μάθημα και επιθυμεί να αλλάξει την ημέρα της εξέτασης μπορεί να το κάνει αρκεί να ενημερώσει τουλάχιστον 24ώρες πριν την έναρξή της.

Εφόσον επιλέξει κάποια άλλη από τις διαθέσιμες ώρες και ημέρες εξέτασης, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση.

Η ώρα που επιλέγει ο μαθητής ή συμφωνείτε με το i-Εκπαίδευση είναι δεσμευτική. Αν ο μαθητής δεν συνδεθεί μέχρι 30 λεπτά μετά την συμφωνηθείσα ώρα, τότε χάνει το δικαίωμα να δώσει την εξέταση και δεν δικαιούται επιστροφή του καταβληθέντος ποσού.

Για να εξεταστεί θα πρέπει να κλείσει εκ νέου θέση σε μια άλλη εξέταση καταβάλλοντας ξανά το αντίστοιχο ποσό.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16/05/2019
Ώρα:
4:00 μμ - 7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

πλατφόρμα i-Εκπαίδευση
Ελλάδα

Διοργανωτής

i-Εκπαίδευση
Phone
210.897.0397 - 6981072600
Email
info@iekpaideysi.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής